Dekzeil voor Flybridge - Afdekzeil flybridge

Vul de Kenmerken in
lengte motorkruiser, motorjacht, motorboot Meer informatie

Wij vragen om de lengte van de boot zodat wij de totale lengte van de wintertent kunnen bepalen. Reken liever iets te ruim als iets te krap. U kunt beter een stukje zeildoek teveel hebben dan te weinig.

Vul het merk en type van uw boot in, wij controleren dit altijd. Meer informatie
Wanneer u het merk en type van uw boot invult, dan controleert het team van Bootzeil altijd of er niets over het hoofd gezien wordt.
Het product
 • dep_1
  Motorjacht Winterkleed
  - Om de 3 meter een rits
  - Hanteerbaar door segmenten
  - Gemakkelijk toegankelijk
  - standaard 7,5 meter breed
  Meer informatie

   

   

   

  Nieuw! Bootzeil introduceert ShapeX

  - 85% af, u doet zelf de laatste 15% (ca. 4-5 uur) 
  - Installatie door Bootzeil gecertificeerd installateur kan uiteraard ook 
  - PVC Endurance+ zeildoek, Duits fabrikaat 
  - Hanteerbaar door segmenten van ongeveer 10 kg 
  - Super goede pasvorm voor uw boot

  Hoe weet Bootzeil de maatvoering van mijn boot?

  Bootzeil heeft honderden boot typen geanalyseerd. Wij hebben een database aangelegd met de maten van vele boten en hebben hieruit de belangrijkste maten weten te filteren. Deze maten gecombineerd met onze frames als uitgangspunt, zorgen ervoor dat wij u een dekkleed kunnen leveren dat voor 80% op maat is. De laatste 20% doet u zelf middels de installatie handleiding.

  dekzeilen motor kruisers boten

  Wat moet ik dan nog allemaal zelf doen?

  De zeilen voor de motorkruiser zijn zo gemaakt dat deze direct op de boot geplaatst kunnen worden. Het zeil is voorzien van vele voorbereidingen waardoor u de dektent direct uit de doos op de boot kunt zetten en monteren.

  Bekijk hier: Installatie handleiding Bootzeil winterkleed, voor uw motorjacht of motorkruiser

  Neem hier alvast een kijkje in onze handleiding. Dan kunt u precies zien wat u nog moet doen.

  installatie handleiding dekzeil motorkruiser motorjacht

  U bouwt zelf het frame op

  Heeft u nog geen frame? Wij leveren dan bij dit zeil het door ons ontwikkelde Hurricane frame. Dit frame bestaat uit een spanband en verschillende onderdelen zodat u een optimale fundering creëert voor een goed en stevig winterdekzeil.

  Zeil aan de boot zekeren:

  Het zeil is standaard voorzien van lusjes waar een elastiek met haak aan zit. Deze zet u simpelweg vast aan de railing. Hierdoor zit het zeil al snel goed op de boot vast en waait het niet meer weg.

  Achterkant van het zeil afwerken

  Om de vorm erin te krijgen trekt u het zeil als een corset dicht. Dit volstaat voor 70% van de achterzijden van de boten. Indien dat nog niet voldoende is of wanneer u davids heeft dan kan er nog meer vorm aangebracht worden door het zeil op 2 plaatsen in te knippen en middels de lijm en plak kit weer te verbinden.

  Om dit gemakkelijk te maken hebben wij het zeil aan de achterzijde voorzien van een rits waardoor u de gehele achterkant er gemakkelijk af kunt halen. Zo kunt u overzichtelijk de laatste aanpassingen op de kant aanbrengen zonder dat het gehele dekzeil van de boot af moet.

  Voorkant van het zeil afwerken

  Waarschijnlijk houdt u aan de voorkant een stuk doek over. dit kunt u eenvoudig afknippen en afwerken met de bijgeleverde zoom pads. De zoom pads zorgen ervoor dat u het zeil aan de voorkant goed dicht kunt rijgen.

  Rondom vastzetten op de kant

  Het dekzeil in standaard al voorzien van lussen om de meter rondom. Hiermee kunt u het zeil onder langs de boot vast rijgen als een korset of schoenveters.

  Verstevigingen aanbrengen

  shape x motorjacht

  U kunt op de posities van uw voorkeur extra verstevigingen op het zeil aanbrengen, u maakt door het inplakken van een verstevigingspad gemakkelijk het doek dubbel dik.

  Rondom afwerken voor gebruik in het water

  Indien u het zeil wenst te gebruiken voor een boot in het water dan is dat geen probleem. Het materiaal leent zich ervoor, een stuk afknippen is geen probleem omdat dit materiaal nooit rafelt. U krijgt extra lussen en onderdelen / pads die u aan de binnenkant van de wintertent kunt vastmaken met de lijm en plak kit. U bevestigd zo gemakkelijk op de plek van uw voorkeur lusjes en koordjes waarmee u het zeil nog beter aan de boot / railing vast kunt zetten. U heeft dus de mogelijkheid het zeil een stuk in te korten zodat de rok niet in het water hangt. Het zeildoek is mooi stijf waardoor het doek niet gemakkelijk kan opwaaien of kan gaan flapperen.

  Landvasten

  Wanneer u landvasten door het zeil wenst te voeren kunt u de meegeleverde landvast pads gebruiken en op het dekzeil monteren op de plaats van uw voorkeur met de lijm en plak kit.

  shape x motorjacht

  Lees meer

  Is het winterzeil niet te zwaar?

  Sommige zeilmakers en zeilmakerijen werken met zwaar vrachtwagenzeil. Bootzeil heeft samen met Heytex in Duitsland een nieuw materiaal ontwikkeld speciaal voor deze heavy duty doeleinden. Wij noemen dit materiaal Endurance+ vanwege de enorm fijne eigenschappen van het zeil. Het is licht, namelijk maar 485gr/m2 in vergelijking met vrachtwagenzeil dat maar liefst 920 gr/m2 weegt. Het is dus aanzienlijk lichter en toch zeer sterk en duurzaam. Daarnaast is de wintertent van Bootzeil modulair zodat u nooit met meer dan 10 kg hoeft te sjouwen.

  materiaal dekzeil wintertent

  Maken jullie ritsen in het zeil?

  Wij zorgen ervoor dat u de wintertent in delen op kunt zetten. Het zeil is deelbaar middels ritsen waardoor u nooit meer dan 10 kg hoeft te tillen. Hierdoor is het dekzeil ook gemakkelijk in uw eentje op te zetten. De ritsen zijn ook te gebruiken als extra toegang, hierdoor heeft u maarliefst 6 tot 10 toegangen tot de boot.

  Kan ik in de winter gemakkelijk op de boot komen?

  Via de achterkant kunt u gemakkelijk in de boot komen omdat daar de dektent aan elkaar geregen wordt middels een koord. Verder is het zeil modulair en zijn deze modules met elkaar te verbinden middels sterke ritsen. Deze ritsen kunt u uiteraard ook gebruiken om gemakkelijk toegang te krijgen tot uw motorjacht wanneer deze in de winter onder zeil gaat.

  motorjacht winter dekzeil kleed tent 

  Hoe wordt condensvorming voorkomen?

  Het dekzeil is gemaakt van Endurance+ PVC, hierdoor bestaat en nooit een kans dat er een druppel water doorheen sijpelt. Het doek ademt niet, doek dat ademt laat altijd water door als er bijvoorbeeld sneeuw op komt te liggen. Als er lucht door heen kan, kan er namelijk ook altijd water doorheen sijpelen. Wij brengen daarom voldoende ventilatiesleuven aan zodat er geen condensvorming kan ontstaan.

  Ventileert het zeil goed?

  Goede ventilatie is essentieel voor het goed functioneren van een dekzeil voor uw motorboot. Gangboorden, ramen, kussens en houtwerk in en op de boot moeten goed beschermd worden tegen de weersinvloeden. Om ervoor te zorgen dat het onder het zeil goed droog blijft zorgen wij ervoor dat er veel ventilatie sleuven aangebracht worden op het zeil. De wind kan dan goed door het zeil heen waaien. De ventilatie doorvoeren zijn zo uitgelijnd dat wind er aan een kant in kan en aan de andere kant er ook weer uit. hierdoor waait het goed door. Uitgangspunt is dat uw boot goed droog moet blijven tijdens de winterperiode.

  Hurricane frame

  U kunt ervoor kiezen om een frame erbij te bestellen. Dit is ons zelf ontwikkelde Hurricane Frame. Dit frame is gemakkelijk op en af te zetten en het is de beste fundering voor een goed winterdekzeil. Ook hier krijgt u een handleiding bij. Meer informatie en afbeeldingen vindt u bij Frame / Ondersteunings opties

  Hoe zit dat met de davids?

  Wanneer u davids achter op de boot heeft die u niet kunt inklappen of demonteren dan kunt u aangeven dat u davids heeft. Wij leveren dan een davids set die u aan de achterzijde op het zeil kunt plaatsen middels de lijm en plak set. U kunt op de cm nauwkeurig de positie van de davids in het zeil kopiëren. de achterkant is zo ingericht zodat u dit zonder moeilijkheden aan kunt brengen.

  shapex schematische uitleg 

  Hoelang gaat deze wintertent mee?

  De dektent is gemaakt van duurzaam Endurance+ zeildoek. Een hightech Bisonyl variant. De verwachting is dat het vele jaren mee gaat. Zelfs wanneer het doek ingeknipt is heeft een volwassen man al zijn kracht nodig om het zeildoek op dat punt door te laten scheuren.

  Past het winterdekzeil ook over een motorjacht met een hoge opbouw?

  Een hoge opbouw, bijvoorbeeld een flybridge, heeft een extra breed dekzeil nodig. De huidige serie winterzeilen voor motorcruisers heeft een maximale breedte van 8 meter. Deze maat is gebaseerd op vele jaren internationale ervaring. Indien u twijfelt: meet de breedte over uw boot heen op het hoogste punt. Houdt rekening met het frame dat zeker nog 40 centimeter boven het hoogste punt komt.

  Is schade gemakkelijk te repareren?

  Wanneer er een tak op het zeil valt dan gebeurt er niets met het materiaal. Wanneer er een boom op valt en er een gat in het zeil zit dan kan dit gemakkelijk gerepareerd worden met de lijm en plak set. Dit zeildoek (PVC) is goed te verlijmen. Ook een brandgaatje is gemakkelijk te dichten.

  Wat nou als ik verkeerd knip?

  Wanneer u verkeerd knipt is er geen nood aan de man. Het doek kan gemakkelijk weer hersteld worden door dit te verlengen middels de lijm en plak kit. Het zeil kan op deze manier weer aan elkaar gemaakt worden. Indien u het idee heeft het niet meer te kunnen repareren, stuurt u dan een foto naar Bootzeil. Wij helpen u daar dan verder mee. Wij zullen er alles aan doen om u weer goed op weg te helpen. Service vinden wij uitermate belangrijk!

  Recept (onderdelen)

  De wintertent is standaard al voorzien van vele lussen, ritsen en voorbereidingen waardoor de tent direct te installeren is. Voor de laatste afwerkingen krijgt u een set met pads/ onderdelen meegeleverd. meegeleverde extra onderdelen zijn:

  - Anti-opwaai pads
  - Inside loop pads
  - Zoom pads
  - Landvast pads
  - Verstevigingspads
  - Ritspad(alleen bij davits)

  wintertent motorjacht 

  Hoe is dit product ontstaan

  Bootzeil produceert al jaren gestandaardiseerde dekzeilen. Dit doen wij door boten in bepaalde maatreeksen in te delen en hier een standaard model zeil voor te maken, het dekzeil is vaak net iets te groot, waardoor de klant speling heeft. Het overtollige doek kan op verschillende manieren weggehaald. Voor een aantal type boten zijn deze standaard dekzeilen zeer succesvol gebleken. Maar voor de grotere boten zoals de zeilboten/zeiljachten en motorkruisers, bleek in de praktijk dat dekzeilen voor deze boten moeilijk te standaardiseren zijn. Maatwerk door de zeilmakers was dus nog altijd vereist. Dit is een kostbaar proces en daarom is het prijstechnisch lastig concurreren.

  Do it yourself dekzeilen

  Dankzij nieuwe ontwikkelingen en nieuwe ideeën heeft Bootzeil een nieuwe aanpak bedacht om de dekzeilen voor deze type boten te standaardiseren, namelijk een “Do it yourself” dekzeil. Een dektent die de grote lijnen van de boot en het frame al volgt en slechts de laatste finishing touches kan de klant zelf aanbrengen middels de uitgebreide instructies.

  Daarom biedt Bootzeil nu een “Make off” pakket aan. Er hoeven geen bewerkingen meer aan het zeil achteraf gedaan te worden door Bootzeil, alleen de materialen en bijbehorende onderdelen/gereedschappen worden geleverd met duidelijke instructies.

  Rapportcijfer klanten

  Wij hebben onderzoek gedaan naar de behoefte en ervaringen van onze klanten. Zo wilden wij weten wat wij goed doen en wat wij kunnen verbeteren.

  Klanten waarderen dit product als volgt:
  Helderheid instructies: 8,5
  Gebruiksgemak: 8
  Service: 9,5
  Prijs: 9
  Moeilijkheidsgraad: 6
  Gemiddeld: 8,2

  winter dekzeil motor kruiser

   

  winterkleed motorkruiser

Alleen de beste doeken: Maak uw keuze
 • dep_0
  Endurance + Duitse kwaliteit, licht en hanteerbaar (AANBEVOLEN)
  Meer informatie

  Endurance+ High tech bisonyl

  Materiaal opbouw PVC Endurance+

  Dit licht gewicht PVC materiaal weegt 480 gram per m2, en bestaat maar liefst uit 7 lagen. Voordeel van dit materiaal is dat wij dit ter plaatse kunnen inknippen, vast plakken / lijmen en netjes afwerken met PVC pads. Dit materiaal is ook duurzamer dan polyester of acryl doek. Het zeil is licht grijs waardoor het licht dat er doorheen komt niet verkleurt en het aangenaam is om onder het zeil te werken.

  samples bestellen

  endurance plus materiaal

  Geen vrachtwagenzeil 

  Vrachtwagenzeil weegt ongeveer 900 gr/m ons Endurance+ weegt maar 480gr/m. 

  Duitse degelijkheid

  Bootzeil heeft dit materiaal speciaal in samenwerking met Heytex Duitsland ontwikkeld voor afdekoplossingen in weer en wind.

  Lichtgewicht: 24,8% lichter dan Bisonyl
  Oersterk: aan 1 meter kunnen 64 volwassenen hangen
  Scheurvast: zelfs ingeknipt is het zeil alleen te scheuren wanneer een volwassenen man al zijn kracht inzet
  Duurzaam: het doek moet 100.000 x knikken voordat de 7 laagse structuur wordt aangetast
  UV zonlicht: doek blijft soepel, sterk en kleurecht
  DIN getest: DIN, ISO 2076, 12127, 2286-2, 1421-1. 53363, IVK3.13. 53359, 1876-1, 75200 (DIN: Deutsche Industry Norm 

   

  endurance + pvc materiaal

  SGS getest

  Omdat wij vertrouwen hebben in ons doek hebben wij ons doek laten testen door SGS. Met de toonaangevende certificeringsdiensten van SGS laten we zien dat onze producten voldoen aan nationale en internationale regelgeving en normen. We geven onze klanten op deze manier de gewenste verzekeringen, over de hele wereld. De meest voordelige afdekoplossing van de zeilmaker! Hét alternatief voor logge en zware vrachtwagenzeilen!!

   

  sgs tested

Frame / ondersteuning
 • dep_0
  - Hurricane frame: (AANBEVOLEN)
  - Gemakkelijk op te zetten
  - Kan een flinke storm hebben!
  - De prijs afhankelijk van de lengte van de boot
  Meer informatie

  Illustratie Hurricane frame voor motorkruisers

  hurricane frame gehele boot

  Hurricane frame

  Storm opkomst? Het Hurricane frame van bootzeil is gemakkelijk op te zetten en de beste fundering voor een goed winterdekzeil.

  Het pakket

  Het frame bestaat uit verschillende onderdelen, te weten:
  - De instructie handleiding 
  - Een spanband met krik van 15 meter of meer (afhankelijk van de lengte van de boot)
  - Schommelhaken, hiermee kunt u de spanband gemakkelijk aan de railing van uw boot bevestigen
  - Drukverdelende voetjes voor de staanders 
  - Hoesjes met spanbanden waardoor het frame gemakkelijk naar de railing te schragen is. 
  - Schroeven voor de bevestiging van de spanband aan de houten staanders.

  inhoud dekzeil frame pakket

  Zelf meenemen: 

  - Zaag 
  - Accuboormachine
  - Balken / staanders  dikte: 7cm x 4,2 cm (±240cm lang, u zaagt deze zelf op maat.) (aantal: zie tabel) 

  Staanders (zie tabel)

  De Staanders worden gemaakt van houten balken. Dit is het enige onderdeel dat u nog bij de lokale bouwmarkt moet aanschaffen. 

  tabel hurricane frame staanders

  Zeilboot van mast tot fok

  Dit frame wordt ook geleverd als overbrugging van de mast tot de fok wanneer er geen spinakerboom voorhanden is. In dat geval zal is er geen staander nodig aan de voorzijde en ook niet ter hoogte van de mast. 

  Instructie

  De bijgeleverde instructie laat zien hoe u het frame in een mum van tijd op zet. De spanband is voorzien van een haak, deze kan vaak aan een anker, railing of vlaghouder bevestigd worden. Waneer dit niet mogelijk is dan kunt u de haak aan de voorzijde middels 1 of 2 schommelhaken aan de railing bevestigen. De Spanband loopt over alle staanders heen naar de achterzijde van de boot. Hier kan de spanband aan de bolders, trap of railing vast gezet worden. 

  Balken op maat maken
  De balken zaagt u op de juiste lengte, (zie hiervoor de instructie handleiding)

  U voorziet de balk van een drukverdelende voet. Deze voet bestaat uit een plank op een schuim kussen welke in een PVC hoes gestikt zijn. Hierdoor wordt de druk goed verdeeld over een grotere oppervlakte en kan deze niet verschuiven op het dek.

  Handleiding hurricane frame

  De bovenzijde van de balk voorziet u van het kapje met daaraan de spanbanden bevestigd.

  Installatie video

  De onderstaande installatie video illustreert het systeem, dit systeem is dus ook te gebruiken voor andere type boten, zo ook voor zeilboten.

  Lange versie installatie Hurricane Frame

  Schragen van de staanders

  Bij elke staander krijgt u 2 losse gespen met een lus, deze kunt u aan de railing monteren, hieraan trekt u de spanbanden vanuit de nok van de staanders gemakkelijk strak. Op deze wijze worden de staanders ook nog eens extra neerwaarts op het dek gedrukt waardoor de voeten niet weg kunnen schuiven.

  frame boot afdekzeil

  Frame spanband met ratel, Gemakkelijk degelijk en snel.

  Overspanning frame dekzeil

  Afhankelijk van de lengte van de overspanning heeft u een x aantal staanders. Bij een boot van 10 meter zijn dat er 5, bij een overbrugging van 5 meter zijn dat er 3. De staanders worden middels spanbanden naar de railing gezekerd en kunnen daardoor geen kant op. Het frame is daardoor ook gemakkelijk op te zetten. De spanbanden kunnen gemakkelijk worden aangetrokken door de metalen sterke gespen die met een spanband aan de railing gezet kunnen worden. Dit frame is geschikt voor zeilboten, sloepen, motorjachten en andere doeleinden.

  Constructie frame

  Dankzij de simpele constructie is het frame gemakkelijk en compact op te bergen. Het raamwerk bestaat dus uit enkel 5 tot 7 staanders en spanbanden.

  Bootzeil hurricane frame

  Varrianten

  Wij hebben vele constructies gemaakt en gezien, de ene mooier dan de ander, zo hebben wij RVS frames gezien, aluminium constructies, houten frames en zelfs een frame gemaakt van de aluminium constructie van party-tenten. Ook een constructie van een PVC buis over de gehele lengte van de boot welke op schragen rust. Opbergen, opzetten, stevigheid, en gebruiksgemak zijn allerlei factoren die ons ertoe hebben gedwongen het Hurricane Frame te ontwikkelen.

   

  frame dekzeil motorkruiser

  Hurricane frame wordt geinstalleerd. dekzeil frame constructie

 • dep_2
  Geen Hurricane frame nodig + €0,-
  Meer informatie

  Het standaard winterdekzeil van Bootzeil heeft altijd een frame nodig. Wanneer u al een frame heeft voor op uw boot, kunt u deze gebruiken. U hoeft dan niet het stormvaste Hurricane Frame van Bootzeil aan te schaffen, dit kan natuurlijk wel.

  Het kan ook zijn dat uw frame extra bewerkingen aan het zeil teweeg brengt. voeg in de laatste stap voor de zekerheid een foto van uw frame bij, wij kunnen dan kijken of dit geen probleem is voor het standaard ShapeX pakket. Indien dit niet mogelijk is dan hebben wij altijd de platinum service, Binnen deze service vindt u ook het maatwerk dat dan nodig kan zijn om het zeil goed passend te maken. 

  Wanneer u twijfelt, stuurt u dan een email naar info@bootzeil.nl of bel ons even op 023-521 9692

Installatie
 • dep_1
  € 0,00
  Zelf installatie van het dekzeil op de boot
  Meer informatie

  Bootzeil heeft haar zeilen zo ontwikkeld dat deze middels een installatie handleiding gemakkelijk zelf te installeren zijn. Wij geven u tips en tricks, hebben vele installatie video's en hebben de installatie steeds gemakkelijker gemaakt dankzij de feedback van vele van onze klanten.

  - Heldere gebruikershandleiding. Hierin staat de installatie stap voor stap beschreven.
  - Video's en foto's helpen u bij de installatie
  - Telefonisch staan wij altijd voor u klaar
  - Wanneer er per ongeluk iets fout gaat dan is herstellen altijd mogelijk 

  Onze ervaring leert dat onze klanten het zeil zelf vaak mooi en strak zelf op de boot zetten.

  zilver installatie doe het zelf

  Bekijk hier de installatie film voor de installatie van de dektent voor de motorkruiser


  Download hier de handleiding van de ShapeX Extra Space voor uw motorjacht.

  download handleiding Bootzeil

 • dep_2
  +€ 550,00
  Goud Bootzeil service laten installeren
  Meer informatie

  Gold: U kiest voor een installateur als u het standaard dekzeil wilt laten installeren en op maat wilt laten maken door een gecertificeerde installateur van Bootzeil.

 • dep_3
  +€ 650,00
  - Hulp van de professionele installateur
  - Binnen 2 tot 4 weken op uw boot
  - Wij bellen u na uw bestelling voor een afspraak
  Meer informatie


   

  Goud: Installatie door professionals.

  Na uw bestelling nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor de installatie. Tijdens de installatie kan de installateur tips geven voor het op en af zetten van het zeil, dit is altijd prettig voor de volgende keren op- en afzetten. De installateur heeft veel ervaring en kan er doorgaans voor zorgen dat het zeil er net iets strakker op komt te zitten.

  Onze installatie professionals zijn gecertificeerd en hebben veel ervaring met het installeren van onze dekzeilen. Wanneer u geen tijd heeft of niet heel handig bent dan raden wij aan het dekzeil de eerste keer te laten installeren door onze ervaren installateurs.

  Inbegrepen in de installatie kosten:

  - Binnen een straal van 60km om Haarlem, overige kilometers op nacalculatie door installateur €0,40 per extra kilometer.
  - Boot is gemakkelijk toegankelijk vanaf de trailer of bok.
  - Bevestiging met de bevestigingsset van uw opgegeven keuze
  - Parkeer kosten

  Niet inbegrepen zijn:

  - Hozen van uw boot / toegankelijk maken van de boot (€45,- per uur)
  - Onkosten door onjuiste maatopgave (€0,60 per kilometer gereden kilometer gerekend vanuit Haarlem)


  Goud bootzeil service

  Wanneer u graag een standaardpakket wilt hebben voor uw boot, maar het niet ziet zitten om de installatie zelf te doen, kunnen wij u in contact brengen met een gecertifieerde installateur van Bootzeil. Deze installateur zal het standaard pakket meenemen. Deze standaard is voor 90% op maat voor uw boot, de installateur zal de laatste 10% ter plekke op maat maken.

  installateur bootzeil

  Snelle levertijd

  Bootzeil levert sneller dan welke andere zeilmaker in Nederland. Doorgaans kan de installateur er voor zorgen dat het zeil binnen 2 weken bij u op de boot zit, dit is afhankelijk van de drukte. (in november en december kan de levertijd langer zijn)

  Wie zijn onze installateurs?

  Onze installateurs werken met passie en plezier aan de dekzeilen die ervoor moeten zorgen dat uw boot goed beschermd blijft. Zij hebben jaren lange ervaring en houden van de watersport. Onze installateurs steken er liever iets te veel tijd in dan iets te weinig. 

  installeer dekzeil

Platinum services: Extra opties en uitgebreide service
 • € 0,00
 • +€ 30,00
Geen logo op dekzeil Meer informatie

Bootzeil logo

De afdekoplossingen worden standaard met logo geleverd. Uiteraard heeft u de keuze of u het logo wel of niet op het product wenst. Vele van onze zeilen worden in half fabricaten geproduceerd en direct al van een logo voorzien. Wanneer u geen logo wenst zal de zeilmaker dus extra handelingen moeten verrichten.

 • +€ 50,00

Hoe zit dat met mijn davids?

Wanneer u davids heeft, kunt u dat hier aangeven. Als u wel davids heeft die u kunt inklappen of demonteren, dan vinkt u deze optie niet aan.

Wij leveren bij uw standaard pakket dan een davids set. Deze set kunt u aan de achterzijde op het zeil plaatsen met de lijm en plak set. U kunt op de centimeter nauwkeurig de positie van de davids in het zeil kopeieren. De achterkant is zo ingericht dat u dit zonder moeilijkheden aan kunt brengen.

De informatie over hoe u dit precies moet doen, zit allemaal in de handleiding.

- Wij maken 2 ramen voor u in uw wintertent
- Beschrijf in het opmerkingen veld waar u de ramen wenst Meer informatie

Raam plaatsen

Beschrijf in het opmerkingen veld waar u de ramen wenst. Dit kan in cm, bijvoorbeeld: 120cm vanaf de spiegel en 10 cm vanuit de nok

Wanneer u op de boot wilt werken en u vindt dat er niet voldoende licht door het zeil komt dan kunt u ervoor kiezen om ramen in het zeil te plaatsen. Wij gebruiken alleen de meest hoogwaardige raamfolie voor de ramen die wij plaatsen.De ramen zijn zeer duurzaam en worden niet snel dof

Bootzeil is gespecialiseerd in het plaatsen van ramen in bootkappen, voortenten en andere kappen. Bootzeil gebruikt alleen hoogwaardig kwaliteit garen en raamfolie. Zie hieronder een voorbeeld van 2 gestikte ramen in een wintertent voor een motorjacht. U bepaalt zelf hoever vanaf de spiegel en hoever vanaf de nok van het zeil de ramen geplaatst wordt

ramen plaatsen doek zeil stikken

Wanneer u uw zonnepanelen wilt blijven benutten als u uw boot heeft afgedekt kunt u ervoor kiezen een raam in uw dekzeil te plaatsen

Raam zeil zonnepanelen

Optioneel: Upload hier een foto
Plaats eventuele opmerkingen
Opmerkingen kunt u hier kwijt, het lijkt een klein veld maar er past veel in. Meer informatie
In dit (kleine) veld kunt u uw opmerkingen plaatsen. Wij lezen deze altijd zorgvuldig voor wij aan de opdracht beginnen. U besteld een op maat gemaakt product, kleine afwijkingen proberen wij in uw bestelling te verwerken, indien dit technisch mogelijk is en niet te omvangrijk. Voor zover mogelijk voeren wij uw opmerkingen door in het product. (Via de 2 streepjes in de hoek rechts onder, kunt u het veld groter maken)

* Verplichte velden

€ 0,00
OPSLAAN EN MAILEN
Product selectie is opgeslagen en verstuurd naar uw e-mail.
Product selectie is niet opgeslagen en niet verstuurd. Voeg uw e-mailadres toe en probeer nogmaals.
Geen geldig e-mailadres!
Er ging helaas iets mis. Vernieuw de pagina en probeer het nog eens!
Aantal:
Afdekzeil flybridge

Totaalprijs

Prijs incl. aangevinkte opties en BTW
€ 0,00
Totaalprijs
€ 0,00