Camping

Kies uw model Camping

Meer weten over de hoezen voor strandtenten, strandpaviljoens of hoe deze website werkt? Kijk dan hier

In de bovenstaande pagina kunt u verschillende afdek oplossingen / hoezen vinden. Kies de hoes die u het meest aanspreekt. Hierna komt u op de productpagina, hier kunt u aangeven wat uw wensen zijn omtrent het afdekzeil. Hier kunt u verschillende dingen aangeven omtrent uw hoes. Denk bijvoorbeeld aan het type doek of zeil of de afwerking van de hoes.
TIP: Wanneer u vragen heeft over de product pagina, ga dan met uw muis over het oranje rondje met vraagteken erin of klik op 'Meer informatie'. Hiernaast het oranje rondje waar je meer informatie kunt zien. vraagteken voor meer informatie

Bootzeil biedt allerlei zeilmakers oplossingen voor de vele campings in Nederland en Belgie. Wij kunnen reparaties uitvoeren aan tenten, ritsen, of bestaand textiel waterdicht maken. Wij zorgen voor comfortabele schaduw plekken zonder last van de zon, met onze zonnedoeken en schaduwdoeken. Wij zorgen natuurlijk ook voor de bescherming voor al uw producten. Zo maken wij hoezen 100% op maat voor u en voor uw camping gasten. Wanneer u een reparatie wenst, een raam wilt laten vervangen, een rits wilt laten repareren dan halen wij de beschadigde tent bij u op en repareren deze binnen 5 werkdagen. Wij sturen deze vervolgens weer per post naar u op. Zo kost het u niet veel tijd en kunt u uw gasten optimaal bedienen.

-Bescherming nodig voor picknicktafels? Geen probleem.
-Een scheur in uw luifel? Zo gemaakt.
-Een hoes nodig voor een trampoline? Binnen 5 werkdagen gerepareerd!

Door onze jarenlange ervaring is het mogelijk u zo goed mogelijk tegemoet te komen in uw wensen. Grote of kleine bestellingen, reparaties, textiel waterdicht maken, hoezen vervangen, wij staan voor uw klaar!

Bel ons 0031 (0)23 521 96 92
Wij streven naar een langdurige duurzame relatie met campings, wordt eenvoudig dealer en koop onze diensten met korting bij ons in. Wij zijn dé zeilmaker bij u op de camping.


Wat kan dat toch lastig zijn, een rits die kapot is. Daardoor kunt u niet goed afsluiten met alle mogelijke gevolgen van dien. Of het nu gaat om een kapotte rits in uw tent, uw bootkap of sprayhood. Bootzeil repareert of vervangt alle ritsen.

Snelle service en kleine prijs

Bij Bootzeil leveren we snel op voorraad en tegen goede tarieven. Via de site kunt u het formaat aangeven en het aantal ritsen die nodig zijn. Als u er dan meteen een foto bij upload van de kap dan weten we zeker dat we de juiste rits vervangen. Wanneer wij dan de kap of de tent binnen hebben, dan zetten we ‘m er voor u in.

Reparaties

We vervangen of repareren niet alleen maar ritsen. Voor elk mogelijk onderhoud kunt u bij ons terecht. Denk daarbij aan het reinigen en impregneren, het repareren van scheuren of gaatjes in het doek, het vervangen van ramen, het repareren van stoksleuven, het opnieuw stikken van naden, het repareren en versterken van uitgescheurde zeilogen en het vervangen of repareren van afspanpunten. Voor alle mogelijke producten: uw zonwering, zeildoeken, tenten, caravankabels, hoezen voor het tuinmeubilair of de barbecue, noem maar op. Kijk vooral even op onze site voor alle mogelijkheden.

Op locatie

Het repareren van de kapotte rits is dus altijd makkelijk in combinatie met andere reparaties die gedaan moeten worden. Met alle plezier halen wij de tent of hoes bij u op. Dat kan op elke gewenste locatie, waar dan ook in Nederland. Wij repareren en zorgen er dan voor dat de tent of hoes weer naar u wordt opgestuurd. Maar uiteraard kunt u ook altijd even langskomen bij ons in de zeilmakerij in Haarlem. Kunt u onze makers ook meteen aan het werk zien en de koffie staat voor u klaar…

Ons adres: Ingenieur Lelyweg 44 , 2031 CD Haarlem


Soms staat een parasol gewoon in de weg en of is de afmeting gewoon net iets te klein om te zorgen voor een goede schaduw in de tuin. En een overkapping is vaak heel prijzig in verhouding met het aantal echt zonnige dagen hier in Nederland. Een perfect alternatief hiervoor is het zogeheten schaduwdoek of zonnedoek. Een op maat gemaakte doek die zorgt voor de ideale afscherming van de zon in de tuin.

UV straling

Onze doeken worden gemaakt van echt Nederlandse kwaliteit. Met de hand, in onze eigen studio in Haarlem. Met dit stukje vakwerk zijn we overigens ook de grootste leverancier van schaduwdoeken in Europa, iets waar we best trots op zijn. En wist u dat onze doeken tot wel 86% van de UV-straling tegenhouden, toch handig om te weten.

En uiteraard op maat

Zo belangrijk dat een schaduwdoek keurig op maat in de tuin wordt bevestigd. Precies voor het gedeelte dat u wilt afschermen. Als u het schaduwdoek bijvoorbeeld wilt spannen tussen een gevel, een hek en uw huis, dan kunt u de afstanden tussen deze drie opmeten met een extra 20 cm. speling zodat het doek goed gespannen kan worden. Een tip: het makkelijkste is als u de maten opneemt op de grond in plaats dus denkbeeldig in de lucht, dat werkt een stuk handiger. De maten kunt u heel eenvoudig op onze site invullen. Daar vindt u ook de precieze instructie zodat dit eigenlijk niet fout kan gaan.

En mocht er iets aan de hand zijn, wij werken met de PAST ALTIJD GARANTIE. Dat is voor ons de service met een hoofdletter S.

Vormen, soorten, maten

Een schaduwdoek is er uiteraard in vele maten en soorten. Dus of u nu een driehoekvormige wilt, een zeshoekige of een hoekvormig vlak, alles is mogelijk. Alle doeken worden geheel omzoomd voor een goede versteviging en afgewerkt met ogen in de hoeken. Deze ogen zijn van RVS met een diameter van 1,5 cm.

Niet alleen voor de zon

Natuurlijk hoeft het doek niet alleen ter bescherming van de zon te dienen. Maar ook bijvoorbeeld als windscherm, zandbakhoes of een hoes voor een aanhanger. Geef uw wensen aan en wij zorgen ervoor dat alles binnen vijf dagen thuis wordt afgeleverd.

Niet voor één naam te vangen

Er zijn veel namen te vinden voor het schaduwdoek. Wat dacht u van: zonnedoek, zonnezeil, schaduwnet, schaduwgordijn, luifel, sunshade, harmonicadoek, wavesail, kookaburra, sunsails etc. etc.

zonnedoek-harmonicadoek

pergola-harmonicadoek

trapezium-schaduwdoek

meten-schaduwdoek


Kinderen zijn vrij én het is mooi weer. Tja, dan is het toch een idee om de zandbak weer even tevoorschijn te halen. Hoop dat u een goede bescherming heeft voor de zandbak zodat u nu niet met nat zand zit, poep en plas van de katten uit de buurt en ander vuil erin. Het voordeel van een goed afdekzeil is dat u deze binnen no-time plaatst en ook, zoals met deze mooie dagen, er zo weer vanaf heeft gehaald.

Bestellen is heel eenvoudig

Via onze site geeft u de maten door van de zandbak. Lengte, breedte en hoogte. Houd u er bij het meten van de hoogte even rekening mee dat u dit doet zo’n vijf centimeter vanaf de grond. Dit zorgt voor een goede ventilatie van de zandbak en gaat ook slijtage tegen.

Keuzes, keuzes, keuzes

Bij ons kunt u de keuze maken uit verschillende soorten doeken. Gaasdoek wat ademend is, maar niet waterdicht. Dus alleen handig wanneer de zandbak geen bodem heeft. Het vocht kan dan doorsijpelen naar de grond en u heeft tegelijkertijd een goede ventilatie. Of u kunt kiezen voor Endurance+, een lichtgewicht PVC materiaal en top-of-the-bill. Het materiaal is duurzamer dan polyester of acryl en oersterk. Maar u kunt ook gaan voor een polyester doek, volledig waterdicht door een klein laagje PVC. Het is sterk en zeer licht. Of wat te denken van acryl. Geïmpregneerd doek waardoor vuil geen kans heeft om te hechten, daarnaast is dit doek ook rot- en schimmelwerend. Of ten slotte heeft u nog de keus uit WeatherMax. Doek met een zeer luxe uitstraling en zo’n zes keer sterkere scheurweerstand in vergelijking tot acryl. Deze is ook geschikt wanneer de zandbak onder een afdak staat, de stof is namelijk niet waterdicht.

Kleuren

En om het keuzeproces nóg makkelijker voor u te maken kunt u ook nog kiezen uit diverse verschillende kleuren. Mooi matching met de rest van het tuinmeubilair. Deze kunnen overigens ook worden voorzien van een mooi passende dekhoes.

Merken

Bootzeil maakt hoezen voor alle bekende zandbak merken. Denk aan Injusa zandbak, Wickey Flip, Swingking, EXIT, Colombus, Fatmoose, Ella, Little Tikes, Bear County, Step2, BIG, Klauterkabouter, Plum, Kidkraft en VKT. Het is geen probleem voor Bootzeil om de hoezen te maken. U vult zelf de gewenste maten in en Bootzeil maakt de hoes, met de hand in onze werkplaats in Haarlem.

zandbak

tegeltjes-website


Bootzeil is de grootste leverancier van dekzeilen op maat in Nederland. We leveren onze producten niet alleen in Nederland maar wereldwijd. Met continue innovatie zorgen wij ervoor dat de kwaliteit top blijft met een levenslange service.

Als partner van Bootzeil geven we u de mogelijkheid om onze producten ook te verkopen en te installeren. Ideaal als u actief bent in de watersport, een bedrijf heeft en uw assortiment wilt uitbreiden.  

Assortiment

Naast onze bekende dekzeilen voor boten leveren wij ook afdekoplossingen voor banken, buitenkeukens, barbecues, jacuzzi etc. Alles keurig op maat met de nodige informatie en instructies. En uiteraard zijn wij ook altijd beschikbaar voor gewenste service en het beantwoorden van vragen.

Korting

Wij leveren onze partners alle producten met 15% korting.

Onze partners

Wij werken inmiddels samen met OneQ, Heineken, Unique Boat Design, Talpa, Rubberboot Holland, Orange Yachting, Novi Marine, MoNo Sails, Koffietijd, Justmarine, Dutch Bros Smokers en Altena Aqua.

Voordelen op een rijtje

  • voordelige inkoopprijzen met 15% korting
  • eigen logo/branding op de hoezen
  • interessante installatietarieven
  • compleet assortiment
  • u hoeft geen voorraad aan te houden, dat doen wij voor u
  • ondersteuning door ervaren medewerkers
  • mogelijkheid tot exclusiviteit in een bepaalde regio


Meer weten?

Kijk op onze site voor meer informatie. Maar natuurlijk kunt u ons ook direct bereiken via info@bootzeil.nl of via 0031 (0)23 521 9692.


Alle kleine beetjes helpen. En bij Bootzeil vinden we het belangrijk om ook ons steentje bij te dragen aan een betere samenleving en dus na te denken over onze materialen en manieren van werken. Want wie met maatwerk spullen beschermt, zal toch ook de wereld moeten beschermen.

Stofresten

Met het werken met onze materialen is er altijd restmateriaal over. Daar ontkomen we niet aan. Maar hier doen we designers, mode ontwerpers en studenten voor de Mode Vakschool altijd weer een groot plezier mee.

Samples

Bij ons kunt u samples bestellen om de juiste kleur te kunnen kiezen of de verschillende materialen te voelen en te zien. Deze worden sinds kort keurig bevestigd op een karton van Bootzeil door mensen uit de sociale werkplaats van de gevangenis.

Hoogste EU norm

Sinds 2015 werken wij nog enkel met materialen die voldoen aan de hoogste EU normen. Binnen onze innovatieve maatstaven was dat nog niet eens zo een grote switch voor ons. Maar wel een belangrijke…

Recycle

Voor de transport van onze materialen worden veel kartonnen dozen gebruikt. Hoe eenvoudig is de keus geweest om deze te recyclen. Dat doen we natuurlijk dus ook gewoon.

Papierloos

Nog niet 100% maar we zijn al goed op weg om zoveel mogelijk papierloos te werken. Dit blijft voor ons een continue zoektocht om het nog beter te krijgen en uiteindelijk naar de 100% te komen.

Als één van de snelgroeiende bedrijven van Nederland vinden we dat we ook een voorbeeldfunctie hebben op het vlak van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. We blijven ons dus continue verbeteren. Mocht u daar nog extra ideeën voor hebben, wij staan er altijd voor open. Bel ons op 023 51 96 92 of kijk op onze website www.bootzeil.nl.

duurzaam-bootzeil


Het bestellen van uw dekzeil, het laten reinigen of impregneren van uw zeilen of tent, het maken van een afspraak voor reparaties of het bestellen van onderdelen; bij Bootzeil gaat dat allemaal heel simpel met een paar muisklikken. En dat alles op de door u gewenste maat.

Unieke werkwijze

Bij ons zijn productie en de logistiek perfect op elkaar afgestemd. Daardoor is het mogelijk om veel keuzes te maken en toch snel een reservering online te kunnen maken. Het maatwerk wordt daarbij versmolten met serieproductie. Waarbij de prijs uiteraard een belangrijk onderdeel is van het hele proces. En deze is echt concurrerend.

Blijven innoveren

Wij luisteren naar onze klanten en de wensen die ze hebben. Deze input gebruiken wij om continue te blijven innoveren en onze dienstverlening aan te passen waar nodig. Dat zorgt ervoor dat we al jarenlang dé grootste leverancier zijn binnen de EU op het gebied van dekzeilen.

6 muisklikken

Bestellen via Bootzeil.nl kost u maar 6 muisklikken.

➢ bezoek bootzeil.nl

➢ maak uw keuze uit de maatproducten

➢ voor de afmetingen in

➢ stel uw product samen

➢ betalen

➢ levering binnen 5 werkdagen

Digitaal maar toch persoonlijk

Natuurlijk is het fijn als een en ander digitaal goed is ingesteld. Dat zorgt voor snelle leveringen voor een goede prijs. Maar het menselijke vinden wij ook zo belangrijk. Daarom bent u altijd van harte welkom in onze werkplaats op de Ingenieur Lelyweg 44 2031 CD Haarlem. Of u kunt ons altijd even bellen via 023 521 96 92. Zonder bandjes of wachtrijen, we nemen gewoon de telefoon voor u op.

Doeken en doeken

Er zijn vele soorten doeken te krijgen via Bootzeil. Denk aan uw dekzeil voor de boot, maar ook hoezen voor tuinmeubilair, voor de BBQ, voor industriële toepassingen en bijvoorbeeld ook zonnedoeken.

bootzeil-kantoor

bootzeil-kantoor


Met zo’n 15 man zijn wij elke dag hard aan het werk om alle dekzeilen en hoezen in de Benelux te leveren. Allemaal op maat, met de hand gemaakt. Door ons innovatieve systeem is het mogelijk om dit op een betaalbare en snelle manier te doen. En daar zijn onze klanten erg blij mee, getuige de vele positieve respons die wij krijgen. We worden dan ook met een 4.65 beoordeeld als uitstekend op Trusted Shops! En daar zijn we best trots op…

Aanbeveling

‘Ik beveel ze iedereen aan die kwaliteit zoekt. Zondag besteld en donderdag al in huis’.

Wij vinden het erg belangrijk om producten van een hoge kwaliteit te leveren én daarbij te zorgen dat we snel kunnen leveren. Binnen Bootzeil blijven we dan ook continue werken aan de innovatie van de producten.

Grondige reiniging

‘Bootzeil reinigt zeer grondig en mooi. Mijn zeil is weer echt als nieuw’.

Uw tent of dekzeil kunt u bij Bootzeil laten reinigen en impregneren. Wij beschikken over een speciaal bassin waar het zeil in geweekt wordt zonder dat het materiaal krimpt. Met de hand wordt het vervolgens nabehandeld, om zo te zorgen voor een vlekkeloze kap.

ShapeX

‘De ShapeX voor sloepen is echt een super makkelijk dekzeil’.

Ons paradepaardje qua materiaal, dat uit verschillende lagen bestaat. Enorm sterk en licht van gewicht. Ideaal om uw boot mee af te schermen, voor zowel zomer als winter. Dit doek wordt voor 80% in onze werkplaats gemaakt, de resterende 20% kunt u op locatie zelf doen (of door onze installateurs laten doen).

Online bestellen eng?

‘Het was even spannend om een zeil op maat via internet te bestellen maar het is echt een eitje. De website is heel overzichtelijk en alles spreekt voor zich. Het zeil is binnen en zit als gegoten. Hier gaan we nog jaren plezier mee hebben’.

Eenvoudig bestellen, op maat leveren, een hoge kwaliteit én betaalbaar; dat zijn voor ons de vier pijlers.

Kijk vooral even op onze site voor al onze mogelijkheden.

quote-bootzeil

bestelling-quote

friesland-quote


Bootzeil is een oerhollands merk. Opgericht in 2007 en inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste leveranciers van maatwerk doeken. En dat wereldwijd. En dat is iets waar wij natuurlijk ontzettend trots op zijn. Vanuit onze werkplaats in de Waarderpolder in Haarlem worden alle doeken op maat gemaakt. Omdat we alle materialen in huis hebben kunnen we snel én betaalbaar leveren, waar ook ter wereld.

Dit kan anders…

Bij het zoeken naar een dekzeil in 2007 kwamen we erachter dat dit best lastig te vinden was. Enorm hoge prijzen én lange levertijden, dat moest goedkoper en sneller kunnen. En dat bleek waar te zijn. In minder dan tien jaar tijd werden wij marktleider in de levering van dekzeilen in de Benelux. Ons onderscheid: de doeken moesten op maat, van de allerbeste materialen, supersnel geleverd en ook nog eens makkelijk te bestellen voor de klant via de site.

Innovatie

We zijn één van de snelstgroeiende bedrijven in Nederland en dat lukt ons door continue te blijven vernieuwen. Door slimmere oplossingen te blijven bedenken waar u van profiteert, zowel in geld als in kwaliteit. Ontwikkeling staat bij ons hoog op onze prioriteitenlijst.

Uitdagingen

Een uitdaging gaan wij zeker niet uit de weg. Door jarenlange ervaring hebben wij inmiddels veel maten kunnen standaardiseren zodat wij razendsnel kunnen leveren. Heeft u afwijkende materialen die een hoes nodig hebben, geef die dan zeker aan ons door. Wij verzekeren u ook hiervoor een vlotte en mooi passende oplossing.

Bestel direct online

Hoe handig is het dat u alle spullen gewoon online, vanuit de luie stoel, bij ons kunt bestellen. Twijfelt u over kleur of materiaal, bestel dan eerst even een kleurensample, net zo makkelijk. En nadat u uw wensen via onze site heeft aangegeven zorgen wij ervoor dat u binnen vijf werkdagen uw gewenste doek in huis heeft. Komt u toch liever zelf even langs dan bent u uiteraard van harte welkom op een van onze verkooppunten. Ons centrale verkoopkantoor is gevestigd in Haarlem, aan de Ir. Lelyweg 44. Maar op meerdere plekken in Nederland kunt u informatie krijgen, uw doeken bestellen, brengen of halen. Deze verkooppunten zijn te vinden in Amsterdam, Leiden, Loosdrecht, Friesland en Zeeland. Kijk hier voor alle contactgegevens.

Even wat cijfers

30.000 dekzeilen voor boten

35.000 tuinhoezen

5.000 industriehoezen

4.000 zonnedoeken

3.000 BBQ hoezen

1.300 maatkussens

8 patenten

40 nieuwe producten per jaar

 

bootzeil-pand

is-dit-een-grap-tegeltje