Horeca doek

Kies uw model Horeca doek

Meer weten over de hoezen voor horeca, restaurants of hoe deze website werkt? Kijk dan hier

In de bovenstaande pagina kunt u verschillende afdek oplossingen / hoezen vinden. Kies de hoes die u het meest aanspreekt. Hierna komt u op de productpagina, hier kunt u aangeven wat uw wensen zijn omtrent het afdekzeil. Hier kunt u verschillende dingen aangeven omtrent uw hoes. Denk bijvoorbeeld aan het type doek of zeil of de afwerking van de hoes.
TIP: Wanneer u vragen heeft over de product pagina, ga dan met uw muis over het oranje rondje met vraagteken erin of klik op 'Meer informatie'. Hiernaast het oranje rondje waar je meer informatie kunt zien. vraagteken voor meer informatie

Wanneer u een luifel, een serre, een voortent of terras overkapping wenst dan kan Bootzeil u daarbij helpen.
Wij maken de doeken voor u op maat naar aanleiding van de maten die u ons op geeft. Breid uw ruimte uit door uw terras ook in de wintermaanden beschikbaar en aangenaam te maken. Onder deze overkapping of tent serre kunt namelijk, wanneer het regent, toch buiten zitten. U verlengt zo de seizoenen, dit levert de horeca meer omzet. De Horeca verdient een dergelijke tent dan ook altijd terug. De terras tent kan vast gemaakt worden aan de gevel of aan bestaande constructies middels drukkers of ogen met elastiek.

Laat uw stoelen en tafels buiten op het terras beschermd staan met de hufter proef zeilen en hoezen van Bootzeil.

Wij denken graag met u mee. De ramen zijn gemaakt van een transparant raamfolie en qua materialen kunt u kiezen uit vele verschillende hoogwaardige doeken die ook gebruikt worden in de zeilmakers industrie.

Wij leveren de wanden geheel naar uw wens met mogelijkheden als:

- Scheidingswanden met ramen (middels hoogwaardig transparant raamfolie)
- Afscheidingen met deuren (middels ritsen)
- Duurzame materialen en doeksoorten
- Afwerking naar keuze, drukkers, ogen, ringen, ritsen.
- Maak een windscherm, zet uw gasten uit de wind maar toch in de zon.

Wij raden aan een constructie van metaal of aluminium als fundering te hanteren. Bootzeil kan deze constructie helaas niet voor u leveren. Wij kunnen wel met u mee denken, in de vormen zodat de luifels relatief gemakkelijk te bevestigen worden. De overkapping heeft veel weg van een serre, daardoor is de ruimte ook goed te verwarmen.

Wij leveren veel producten aan cafés restaurants, evenementen, strandtenten, strandpaviljoens en andere horeca. Wordt eenvoudig partner van bootzeil en koop gemakkelijk met korting bij ons in. bel 0031(0)23 521 9692 Wij staan voor u klaar. Geeft u speciale wensen of afwijkende ideeën. Wij denken altijd met onze klanten mee voor een betaalbare, duurzame en sjieke oplossing.


Hoe eenvoudig kan het zijn om een scheiding aan te brengen van zeildoek. Bevestigd met elastieken of met drukkers kunt u het eenvoudig strak wegwerken en heeft u geen last meer van wind dat om de hoek komt zeilen. Ideaal om nog wat langer buiten te kunnen blijven zitten.

Voor tuin en horeca

Mocht u de eigen tuin of het terras wat willen uitbreiden maar toch geen vaste uitbouw willen maken, dan is een doek van Bootzeil voor u ideaal. Het is makkelijk te bevestigen en u kunt het weer opruimen als het niet meer nodig is. Perfect om in de winter nog meer van de tuin of terras te kunnen genieten.

Met raam

De ramen in het zeil worden gemaakt van transparante raamfolie en voor het materiaal van het doek kunt u kiezen uit verschillende soorten en kleuren. Van heel sjiek tot meer industrieel, er is van alles mogelijk. Ook kunt u een deur laten plaatsen in het zeil door middel van een rits. Op deze manier maakt u uw zeildoek precies op de maat zoals u ‘m wilt hebben.

Houten of aluminium fundering

Het handigst is om het doek te bevestigen aan een houten of aluminium fundering. Deze dient u zelf te verzorgen of al aanwezig te zijn. Mocht u toch vragen hebben over precieze formaten en mogelijkheden, neem dan vooral even contact met ons op via 023 521 9692.

Bestellen

Op onze site kunt u de precieze maten aangeven. Vervolgens kiest u uit het type materiaal en de kleur die gewenst is. Ook heeft u keuze uit de manier van afwerken. Standaard worden zeilen geleverd met een zoom van 5 centimeter rondom. U kunt ervoor kiezen dat wij ogen plaatsen in de zoom (om de 25 of om de 50 cm) en dan met of zonder touw afleveren of dat u liever drukkers in de zoom heeft.

scheidingswand-terras

privacy-doek


Als organisator van evenementen komt u veel op open plekken die moeten worden ingericht. Met tafels, stoelen, muziekinstallaties en podia. Als u dan een meerdaags evenement heeft dan is het natuurlijk belangrijk om alle spullen goed af te dekken. En wellicht heeft u ook nog extra schaduwdoeken of zonnedoeken nodig. Voor alle mogelijke afdekoplossingen en hoezen of zeilen voor piramide tenten kan Bootzeil u van dienst zijn.

Afdekken

Ook kan alle apparatuur en meubilair afgedekt worden. Op basis van de maten die u opgeeft worden deze 100% op maat gemaakt. Dat is handig en ziet er ook netjes uit. Geen loshangende zeilen meer die met een lang touw moeten worden vastgemaakt, maar keurig opgeruimd en klaar voor de volgende evenementdag. Denk qua afdekken bijvoorbeeld aan de bar met tap of kraan, parasols, tuinmeubilair, tuinkussens, BBQ, versterker of speakers, een zandbak of jacuzzi. Kijk op onze site voor de vele mogelijkheden. En vindt u niet direct wat u zoekt, bel ons dan op 023 521 9692.

Alle maten

Voor alle soorten en maten zeildoeken kunt u bij ons terecht. Van een vierkant, een vijfhoek of zelfs een trapezium doek. Wij geven u aan hoe en welke maten u precies kunt doorgeven zodat we het juiste product aan u leveren.

Onbewerkt doek

Mocht u nou onbewerkt doek van de rol nodig hebben, dan kan dat ook. Dit doek is niet gestikt en er zitten geen zomen in. U geeft bij ons het aantal strekkende meters door. De breedte is afhankelijk van het type doek dat u kiest. Er is keuze uit Endurance+ grijs en zwart, UVX khaki/zand, Marina-Classic bordeaux, groen, blauw, grijs en zwart, Weather Max wit, blauw, beige, donker en licht grijs en Gaasdoek in het zilver, creme en antraciet. Twijfelt u over de keuze van het materiaal of de kleur? Bestel dan eerst even een sample, dan kunt u dat eerst rustig even bekijken.

event-afdekzeil


Alle kleine beetjes helpen. En bij Bootzeil vinden we het belangrijk om ook ons steentje bij te dragen aan een betere samenleving en dus na te denken over onze materialen en manieren van werken. Want wie met maatwerk spullen beschermt, zal toch ook de wereld moeten beschermen.

Stofresten

Met het werken met onze materialen is er altijd restmateriaal over. Daar ontkomen we niet aan. Maar hier doen we designers, mode ontwerpers en studenten voor de Mode Vakschool altijd weer een groot plezier mee.

Samples

Bij ons kunt u samples bestellen om de juiste kleur te kunnen kiezen of de verschillende materialen te voelen en te zien. Deze worden sinds kort keurig bevestigd op een karton van Bootzeil door mensen uit de sociale werkplaats van de gevangenis.

Hoogste EU norm

Sinds 2015 werken wij nog enkel met materialen die voldoen aan de hoogste EU normen. Binnen onze innovatieve maatstaven was dat nog niet eens zo een grote switch voor ons. Maar wel een belangrijke…

Recycle

Voor de transport van onze materialen worden veel kartonnen dozen gebruikt. Hoe eenvoudig is de keus geweest om deze te recyclen. Dat doen we natuurlijk dus ook gewoon.

Papierloos

Nog niet 100% maar we zijn al goed op weg om zoveel mogelijk papierloos te werken. Dit blijft voor ons een continue zoektocht om het nog beter te krijgen en uiteindelijk naar de 100% te komen.

Als één van de snelgroeiende bedrijven van Nederland vinden we dat we ook een voorbeeldfunctie hebben op het vlak van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. We blijven ons dus continue verbeteren. Mocht u daar nog extra ideeën voor hebben, wij staan er altijd voor open. Bel ons op 023 51 96 92 of kijk op onze website www.bootzeil.nl.

duurzaam-bootzeil


Niets zo ellendig als een natte, plakkende broek als u aan het fietsen bent en een onverwachte regenbui op uw hoofd krijgt. Regenkleding heeft niet iedereen standaard bij zich en zo’n poncho moet je maar aan willen doen. En erg charmant zijn deze nou ook weer niet. Bij Bootzeil hebben we daar nu een goede oplossing voor, de EndlessDutchSummer. Niet alleen maar geschikt voor de zomer, maar voor elk buitje het hele jaar door.

Snel en makkelijk

De EndlessDutchSummer is een universeel beenkleed die op elke fiets past. Hij zit opgerold op het stuur, klaar om te gebruiken als het nodig is. U hoeft daarvoor geen bevestigingspunten op de fiets te plaatsen. Het materiaal is heerlijk warm aan de binnenzijde door een bonte voering. De buitenzijde is gemaakt van zeer duurzaam zwart Endurance+ doek. Beter materiaal is niet te vinden. Het is lichtgewicht PVC en bestaat uit maar liefst 7 lagen. Duurzamer dan polyester of acryl. Het kleed is volledig waterdicht en heel eenvoudig te monteren. Binnen 7 seconden is hij uitgerold voor gebruik, erg handig met een elastiek aan de achterzijde. Het beenkleed geeft veel bewegingsvrijheid en hoera, geen natte benen meer tijdens het fietsen.

Bestellen

Via onze site kunt u het beenkleed eenvoudig bestellen. Klik hier en u heeft ‘m binnen een paar dagen binnen. Van hetzelfde materiaal hebben we overigens ook dekkleden voor uw scooter, ook handig!

fiets-been-regenkleed

beenkleed-fiets


Soms staat een parasol gewoon in de weg en of is de afmeting gewoon net iets te klein om te zorgen voor een goede schaduw in de tuin. En een overkapping is vaak heel prijzig in verhouding met het aantal echt zonnige dagen hier in Nederland. Een perfect alternatief hiervoor is het zogeheten schaduwdoek of zonnedoek. Een op maat gemaakte doek die zorgt voor de ideale afscherming van de zon in de tuin.

UV straling

Onze doeken worden gemaakt van echt Nederlandse kwaliteit. Met de hand, in onze eigen studio in Haarlem. Met dit stukje vakwerk zijn we overigens ook de grootste leverancier van schaduwdoeken in Europa, iets waar we best trots op zijn. En wist u dat onze doeken tot wel 86% van de UV-straling tegenhouden, toch handig om te weten.

En uiteraard op maat

Zo belangrijk dat een schaduwdoek keurig op maat in de tuin wordt bevestigd. Precies voor het gedeelte dat u wilt afschermen. Als u het schaduwdoek bijvoorbeeld wilt spannen tussen een gevel, een hek en uw huis, dan kunt u de afstanden tussen deze drie opmeten met een extra 20 cm. speling zodat het doek goed gespannen kan worden. Een tip: het makkelijkste is als u de maten opneemt op de grond in plaats dus denkbeeldig in de lucht, dat werkt een stuk handiger. De maten kunt u heel eenvoudig op onze site invullen. Daar vindt u ook de precieze instructie zodat dit eigenlijk niet fout kan gaan.

En mocht er iets aan de hand zijn, wij werken met de PAST ALTIJD GARANTIE. Dat is voor ons de service met een hoofdletter S.

Vormen, soorten, maten

Een schaduwdoek is er uiteraard in vele maten en soorten. Dus of u nu een driehoekvormige wilt, een zeshoekige of een hoekvormig vlak, alles is mogelijk. Alle doeken worden geheel omzoomd voor een goede versteviging en afgewerkt met ogen in de hoeken. Deze ogen zijn van RVS met een diameter van 1,5 cm.

Niet alleen voor de zon

Natuurlijk hoeft het doek niet alleen ter bescherming van de zon te dienen. Maar ook bijvoorbeeld als windscherm, zandbakhoes of een hoes voor een aanhanger. Geef uw wensen aan en wij zorgen ervoor dat alles binnen vijf dagen thuis wordt afgeleverd.

Niet voor één naam te vangen

Er zijn veel namen te vinden voor het schaduwdoek. Wat dacht u van: zonnedoek, zonnezeil, schaduwnet, schaduwgordijn, luifel, sunshade, harmonicadoek, wavesail, kookaburra, sunsails etc. etc.

zonnedoek-harmonicadoek

pergola-harmonicadoek

trapezium-schaduwdoek

meten-schaduwdoek


Bootzeil is de grootste leverancier van dekzeilen op maat in Nederland. We leveren onze producten niet alleen in Nederland maar wereldwijd. Met continue innovatie zorgen wij ervoor dat de kwaliteit top blijft met een levenslange service.

Als partner van Bootzeil geven we u de mogelijkheid om onze producten ook te verkopen en te installeren. Ideaal als u actief bent in de watersport, een bedrijf heeft en uw assortiment wilt uitbreiden.  

Assortiment

Naast onze bekende dekzeilen voor boten leveren wij ook afdekoplossingen voor banken, buitenkeukens, barbecues, jacuzzi etc. Alles keurig op maat met de nodige informatie en instructies. En uiteraard zijn wij ook altijd beschikbaar voor gewenste service en het beantwoorden van vragen.

Korting

Wij leveren onze partners alle producten met 15% korting.

Onze partners

Wij werken inmiddels samen met OneQ, Heineken, Unique Boat Design, Talpa, Rubberboot Holland, Orange Yachting, Novi Marine, MoNo Sails, Koffietijd, Justmarine, Dutch Bros Smokers en Altena Aqua.

Voordelen op een rijtje

  • voordelige inkoopprijzen met 15% korting
  • eigen logo/branding op de hoezen
  • interessante installatietarieven
  • compleet assortiment
  • u hoeft geen voorraad aan te houden, dat doen wij voor u
  • ondersteuning door ervaren medewerkers
  • mogelijkheid tot exclusiviteit in een bepaalde regio


Meer weten?

Kijk op onze site voor meer informatie. Maar natuurlijk kunt u ons ook direct bereiken via info@bootzeil.nl of via 0031 (0)23 521 9692.Het bestellen van uw dekzeil, het laten reinigen of impregneren van uw zeilen of tent, het maken van een afspraak voor reparaties of het bestellen van onderdelen; bij Bootzeil gaat dat allemaal heel simpel met een paar muisklikken. En dat alles op de door u gewenste maat.

Unieke werkwijze

Bij ons zijn productie en de logistiek perfect op elkaar afgestemd. Daardoor is het mogelijk om veel keuzes te maken en toch snel een reservering online te kunnen maken. Het maatwerk wordt daarbij versmolten met serieproductie. Waarbij de prijs uiteraard een belangrijk onderdeel is van het hele proces. En deze is echt concurrerend.

Blijven innoveren

Wij luisteren naar onze klanten en de wensen die ze hebben. Deze input gebruiken wij om continue te blijven innoveren en onze dienstverlening aan te passen waar nodig. Dat zorgt ervoor dat we al jarenlang dé grootste leverancier zijn binnen de EU op het gebied van dekzeilen.

6 muisklikken

Bestellen via Bootzeil.nl kost u maar 6 muisklikken.

➢ bezoek bootzeil.nl

➢ maak uw keuze uit de maatproducten

➢ voor de afmetingen in

➢ stel uw product samen

➢ betalen

➢ levering binnen 5 werkdagen

Digitaal maar toch persoonlijk

Natuurlijk is het fijn als een en ander digitaal goed is ingesteld. Dat zorgt voor snelle leveringen voor een goede prijs. Maar het menselijke vinden wij ook zo belangrijk. Daarom bent u altijd van harte welkom in onze werkplaats op de Ingenieur Lelyweg 44 2031 CD Haarlem. Of u kunt ons altijd even bellen via 023 521 96 92. Zonder bandjes of wachtrijen, we nemen gewoon de telefoon voor u op.

Doeken en doeken

Er zijn vele soorten doeken te krijgen via Bootzeil. Denk aan uw dekzeil voor de boot, maar ook hoezen voor tuinmeubilair, voor de BBQ, voor industriële toepassingen en bijvoorbeeld ook zonnedoeken.

bootzeil-kantoor

bootzeil-kantoor


Met zo’n 15 man zijn wij elke dag hard aan het werk om alle dekzeilen en hoezen in de Benelux te leveren. Allemaal op maat, met de hand gemaakt. Door ons innovatieve systeem is het mogelijk om dit op een betaalbare en snelle manier te doen. En daar zijn onze klanten erg blij mee, getuige de vele positieve respons die wij krijgen. We worden dan ook met een 4.65 beoordeeld als uitstekend op Trusted Shops! En daar zijn we best trots op…

Aanbeveling

‘Ik beveel ze iedereen aan die kwaliteit zoekt. Zondag besteld en donderdag al in huis’.

Wij vinden het erg belangrijk om producten van een hoge kwaliteit te leveren én daarbij te zorgen dat we snel kunnen leveren. Binnen Bootzeil blijven we dan ook continue werken aan de innovatie van de producten.

Grondige reiniging

‘Bootzeil reinigt zeer grondig en mooi. Mijn zeil is weer echt als nieuw’.

Uw tent of dekzeil kunt u bij Bootzeil laten reinigen en impregneren. Wij beschikken over een speciaal bassin waar het zeil in geweekt wordt zonder dat het materiaal krimpt. Met de hand wordt het vervolgens nabehandeld, om zo te zorgen voor een vlekkeloze kap.

ShapeX

‘De ShapeX voor sloepen is echt een super makkelijk dekzeil’.

Ons paradepaardje qua materiaal, dat uit verschillende lagen bestaat. Enorm sterk en licht van gewicht. Ideaal om uw boot mee af te schermen, voor zowel zomer als winter. Dit doek wordt voor 80% in onze werkplaats gemaakt, de resterende 20% kunt u op locatie zelf doen (of door onze installateurs laten doen).

Online bestellen eng?

‘Het was even spannend om een zeil op maat via internet te bestellen maar het is echt een eitje. De website is heel overzichtelijk en alles spreekt voor zich. Het zeil is binnen en zit als gegoten. Hier gaan we nog jaren plezier mee hebben’.

Eenvoudig bestellen, op maat leveren, een hoge kwaliteit én betaalbaar; dat zijn voor ons de vier pijlers.

Kijk vooral even op onze site voor al onze mogelijkheden.

quote-bootzeil

bestelling-quote

friesland-quote


Bootzeil is een oerhollands merk. Opgericht in 2007 en inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste leveranciers van maatwerk doeken. En dat wereldwijd. En dat is iets waar wij natuurlijk ontzettend trots op zijn. Vanuit onze werkplaats in de Waarderpolder in Haarlem worden alle doeken op maat gemaakt. Omdat we alle materialen in huis hebben kunnen we snel én betaalbaar leveren, waar ook ter wereld.

Dit kan anders…

Bij het zoeken naar een dekzeil in 2007 kwamen we erachter dat dit best lastig te vinden was. Enorm hoge prijzen én lange levertijden, dat moest goedkoper en sneller kunnen. En dat bleek waar te zijn. In minder dan tien jaar tijd werden wij marktleider in de levering van dekzeilen in de Benelux. Ons onderscheid: de doeken moesten op maat, van de allerbeste materialen, supersnel geleverd en ook nog eens makkelijk te bestellen voor de klant via de site.

Innovatie

We zijn één van de snelstgroeiende bedrijven in Nederland en dat lukt ons door continue te blijven vernieuwen. Door slimmere oplossingen te blijven bedenken waar u van profiteert, zowel in geld als in kwaliteit. Ontwikkeling staat bij ons hoog op onze prioriteitenlijst.

Uitdagingen

Een uitdaging gaan wij zeker niet uit de weg. Door jarenlange ervaring hebben wij inmiddels veel maten kunnen standaardiseren zodat wij razendsnel kunnen leveren. Heeft u afwijkende materialen die een hoes nodig hebben, geef die dan zeker aan ons door. Wij verzekeren u ook hiervoor een vlotte en mooi passende oplossing.

Bestel direct online

Hoe handig is het dat u alle spullen gewoon online, vanuit de luie stoel, bij ons kunt bestellen. Twijfelt u over kleur of materiaal, bestel dan eerst even een kleurensample, net zo makkelijk. En nadat u uw wensen via onze site heeft aangegeven zorgen wij ervoor dat u binnen vijf werkdagen uw gewenste doek in huis heeft. Komt u toch liever zelf even langs dan bent u uiteraard van harte welkom op een van onze verkooppunten. Ons centrale verkoopkantoor is gevestigd in Haarlem, aan de Ir. Lelyweg 44. Maar op meerdere plekken in Nederland kunt u informatie krijgen, uw doeken bestellen, brengen of halen. Deze verkooppunten zijn te vinden in Amsterdam, Leiden, Loosdrecht, Friesland en Zeeland. Kijk hier voor alle contactgegevens.

Even wat cijfers

30.000 dekzeilen voor boten

35.000 tuinhoezen

5.000 industriehoezen

4.000 zonnedoeken

3.000 BBQ hoezen

1.300 maatkussens

8 patenten

40 nieuwe producten per jaar

 

bootzeil-pand

is-dit-een-grap-tegeltje