Bootkap sloep & open boot

Kies uw model Bootkap sloep & open boot

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Meer weten over de hoezen voor bootkappen of hoe deze website werkt? Kijk dan hier

Zo vervelend als een raam lekt of is gescheurd. Het zorgt voor vocht in de boot of de tent en staat gewoon niet netjes. Bij Bootzeil kunnen wij zowel de ramen repareren of, indien gewenst, ook helemaal vervangen. In ieder gewenst formaat.

Raamfolie vervangen

Als uw raam dof is of gescheurd adviseren wij u om deze geheel te vervangen. Wij gebruiken enkel hoogwaardige en onderhoudsvriendelijke transparante PVC. Heeft u een driehoekig raam geef dan hier de maten door. Is uw raam vierkant klik dan hier. Na ontvangst van het zeil of de tent hebben wij uw raam binnen vijf werkdagen vervangen.

Stiknaden opnieuw doorstikken

Als u niet het hele raam wilt vervangen dan kunnen wij ook de stiknaden zorgvuldig en waterdicht laten stikken. Dan kunnen ze er weer een hele poos tegen. Geef uw keuze hier op onze site aan. Wij repareren alle mogelijke ramen, kappen en tenten. Kijk ook even naar al onze andere reparatiemogelijkheden.

Kwaliteit

Bootzeil werkt enkel met de hoogst kwalitatieve materialen garen en raamfolie in eigen werkplaats. Doordat materialen bij ons altijd op voorraad zijn kunnen we reparaties snel doorvoeren.

Service

Het zeil of de tent kunt u naar onze werkplaats sturen of brengen. Maar halen of brengen is voor ons ook geen enkel probleem. Wij verzorgen vervolgens de reparaties en sturen de gerepareerde producten weer naar u toe. Met twee jaar garantie. Wilt u hier meer over weten, neem dan even contact met ons op via info@bootzeil.nl of bel ons via 023 521 96 92. We helpen u graag!


Net als alle onderdelen van uw boot heeft natuurlijk ook het dekzeil onderhoud nodig. Vocht- en schimmelplekken verzamelen zich en vuil komt altijd overal op en tussen. Voor een langere levensduur van uw zeil en om uiteraard ook het uiterlijk te behouden raden wij u aan om deze regelmatig te laten reinigen en impregneren. Bij Bootzeil bent u daarvoor aan het juiste adres…

Schimmels

In Nederland hebben we een vochtig klimaat en kunnen we schimmelvorming eigenlijk niet voor zijn. Ze ontstaan door verschillende factoren zoals de toenemende luchtvervuiling, het vochtige zeeklimaat en ook door de beperkingen die door milieunormen gesteld worden aan de coatings van uw bootkap.

Reinigen

Voordat een dekzeil een beschermde laag krijgt is het belangrijk dat deze goed gereinigd wordt. Bij ons in de werkplaats hebben we een speciaal bassin waar de bootkap zo’n 10 tot 15 uur in geweekt wordt. Daardoor laat het vuil los en door de temperatuur van 30 graden zal uw kap niet krimpen. Mochten er dan nog vlekken in zitten dan worden deze met de hand nabehandeld. Om zo te zorgen voor een vlekkeloze kap. Hierna wordt de kap afgespoten onder gereduceerde druk in de spuitcabine en hangen we ‘m op om te drogen.

Impregneren

De bootkap wordt natuurlijk ook geïmpregneerd en daarmee voorzien van een nieuwe coating mét UV filter. Het vuil en alle schimmels zouden anders wel weer heel snel toeslaan… Alles om te zorgen dat de levensduur van uw bootkap wordt verhoogd.

Hoe nu?

Heel simpel. Via onze site geeft u het gewicht van het dekzeil aan. Deze bepaalt de uiteindelijke prijs. Vervolgens heeft u wat keuzes. U brengt en haalt uw kap zelf naar Haarlem of u stuurt uw kap toe en wij sturen deze na afloop weer retour. Hier zijn dan verder ook geen kosten aan verbonden. Wij kunnen de kap ook komen ophalen en terugsturen of bij u langskomen, de kap van uw boot afhalen en weer terugplaatsen. Hier zijn overigens wel wat kosten aan verbonden. Mogelijkheden volop; de beslissing is aan u.

Overigens

Ook kunnen wij uw kussens, hoezen, huik, maindrop, kuiptent kite, giekkleed, zonwering, parasol, kussenset, grootzeilen, fokzeil, gennaker, rolfokhoes, zonnedoeken, bimini's, zwaardhoezen en wintertenten voor u reinigen en hernieuwen. 

dekzeil reinigen

 

dekzeil reinigen schimmel

 

reinigen impregneren

 

reinigen impregneren

 

reinigen impregneren


Het bestellen van uw dekzeil, het laten reinigen of impregneren van uw zeilen of tent, het maken van een afspraak voor reparaties of het bestellen van onderdelen; bij Bootzeil gaat dat allemaal heel simpel met een paar muisklikken. En dat alles op de door u gewenste maat.

Unieke werkwijze

Bij ons zijn productie en de logistiek perfect op elkaar afgestemd. Daardoor is het mogelijk om veel keuzes te maken en toch snel een reservering online te kunnen maken. Het maatwerk wordt daarbij versmolten met serieproductie. Waarbij de prijs uiteraard een belangrijk onderdeel is van het hele proces. En deze is echt concurrerend.

Blijven innoveren

Wij luisteren naar onze klanten en de wensen die ze hebben. Deze input gebruiken wij om continue te blijven innoveren en onze dienstverlening aan te passen waar nodig. Dat zorgt ervoor dat we al jarenlang dé grootste leverancier zijn binnen de EU op het gebied van dekzeilen.

6 muisklikken

Bestellen via Bootzeil.nl kost u maar 6 muisklikken.

➢ bezoek bootzeil.nl

➢ maak uw keuze uit de maatproducten

➢ voor de afmetingen in

➢ stel uw product samen

➢ betalen

➢ levering binnen 5 werkdagen

Digitaal maar toch persoonlijk

Natuurlijk is het fijn als een en ander digitaal goed is ingesteld. Dat zorgt voor snelle leveringen voor een goede prijs. Maar het menselijke vinden wij ook zo belangrijk. Daarom bent u altijd van harte welkom in onze werkplaats op de Ingenieur Lelyweg 44 2031 CD Haarlem. Of u kunt ons altijd even bellen via 023 521 96 92. Zonder bandjes of wachtrijen, we nemen gewoon de telefoon voor u op.

Doeken en doeken

Er zijn vele soorten doeken te krijgen via Bootzeil. Denk aan uw dekzeil voor de boot, maar ook hoezen voor tuinmeubilair, voor de BBQ, voor industriële toepassingen en bijvoorbeeld ook zonnedoeken.

bootzeil-kantoor

bootzeil-kantoor


Met zo’n 15 man zijn wij elke dag hard aan het werk om alle dekzeilen en hoezen in de Benelux te leveren. Allemaal op maat, met de hand gemaakt. Door ons innovatieve systeem is het mogelijk om dit op een betaalbare en snelle manier te doen. En daar zijn onze klanten erg blij mee, getuige de vele positieve respons die wij krijgen. We worden dan ook met een 4.65 beoordeeld als uitstekend op Trusted Shops! En daar zijn we best trots op…

Aanbeveling

‘Ik beveel ze iedereen aan die kwaliteit zoekt. Zondag besteld en donderdag al in huis’.

Wij vinden het erg belangrijk om producten van een hoge kwaliteit te leveren én daarbij te zorgen dat we snel kunnen leveren. Binnen Bootzeil blijven we dan ook continue werken aan de innovatie van de producten.

Grondige reiniging

‘Bootzeil reinigt zeer grondig en mooi. Mijn zeil is weer echt als nieuw’.

Uw tent of dekzeil kunt u bij Bootzeil laten reinigen en impregneren. Wij beschikken over een speciaal bassin waar het zeil in geweekt wordt zonder dat het materiaal krimpt. Met de hand wordt het vervolgens nabehandeld, om zo te zorgen voor een vlekkeloze kap.

ShapeX

‘De ShapeX voor sloepen is echt een super makkelijk dekzeil’.

Ons paradepaardje qua materiaal, dat uit verschillende lagen bestaat. Enorm sterk en licht van gewicht. Ideaal om uw boot mee af te schermen, voor zowel zomer als winter. Dit doek wordt voor 80% in onze werkplaats gemaakt, de resterende 20% kunt u op locatie zelf doen (of door onze installateurs laten doen).

Online bestellen eng?

‘Het was even spannend om een zeil op maat via internet te bestellen maar het is echt een eitje. De website is heel overzichtelijk en alles spreekt voor zich. Het zeil is binnen en zit als gegoten. Hier gaan we nog jaren plezier mee hebben’.

Eenvoudig bestellen, op maat leveren, een hoge kwaliteit én betaalbaar; dat zijn voor ons de vier pijlers.

Kijk vooral even op onze site voor al onze mogelijkheden.

quote-bootzeil

bestelling-quote

friesland-quote


Bootzeil is een oerhollands merk. Opgericht in 2007 en inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste leveranciers van maatwerk doeken. En dat wereldwijd. En dat is iets waar wij natuurlijk ontzettend trots op zijn. Vanuit onze werkplaats in de Waarderpolder in Haarlem worden alle doeken op maat gemaakt. Omdat we alle materialen in huis hebben kunnen we snel én betaalbaar leveren, waar ook ter wereld.

Dit kan anders…

Bij het zoeken naar een dekzeil in 2007 kwamen we erachter dat dit best lastig te vinden was. Enorm hoge prijzen én lange levertijden, dat moest goedkoper en sneller kunnen. En dat bleek waar te zijn. In minder dan tien jaar tijd werden wij marktleider in de levering van dekzeilen in de Benelux. Ons onderscheid: de doeken moesten op maat, van de allerbeste materialen, supersnel geleverd en ook nog eens makkelijk te bestellen voor de klant via de site.

Innovatie

We zijn één van de snelstgroeiende bedrijven in Nederland en dat lukt ons door continue te blijven vernieuwen. Door slimmere oplossingen te blijven bedenken waar u van profiteert, zowel in geld als in kwaliteit. Ontwikkeling staat bij ons hoog op onze prioriteitenlijst.

Uitdagingen

Een uitdaging gaan wij zeker niet uit de weg. Door jarenlange ervaring hebben wij inmiddels veel maten kunnen standaardiseren zodat wij razendsnel kunnen leveren. Heeft u afwijkende materialen die een hoes nodig hebben, geef die dan zeker aan ons door. Wij verzekeren u ook hiervoor een vlotte en mooi passende oplossing.

Bestel direct online

Hoe handig is het dat u alle spullen gewoon online, vanuit de luie stoel, bij ons kunt bestellen. Twijfelt u over kleur of materiaal, bestel dan eerst even een kleurensample, net zo makkelijk. En nadat u uw wensen via onze site heeft aangegeven zorgen wij ervoor dat u binnen vijf werkdagen uw gewenste doek in huis heeft. Komt u toch liever zelf even langs dan bent u uiteraard van harte welkom op een van onze verkooppunten. Ons centrale verkoopkantoor is gevestigd in Haarlem, aan de Ir. Lelyweg 44. Maar op meerdere plekken in Nederland kunt u informatie krijgen, uw doeken bestellen, brengen of halen. Deze verkooppunten zijn te vinden in Amsterdam, Leiden, Loosdrecht, Friesland en Zeeland. Kijk hier voor alle contactgegevens.

Even wat cijfers

30.000 dekzeilen voor boten

35.000 tuinhoezen

5.000 industriehoezen

4.000 zonnedoeken

3.000 BBQ hoezen

1.300 maatkussens

8 patenten

40 nieuwe producten per jaar

 

bootzeil-pand

is-dit-een-grap-tegeltje