Zeilboot (of welke boot er het meest op lijkt)

Kies uw model Zeilboot (of welke boot er het meest op lijkt)

Meer weten over de zeiljacht dekzeilen en wintertenten, of hoe deze website werkt? Kijk dan hier

In de bovenstaande pagina kunt u verschillende zeiljachten zien. Kies het zeiljacht die het meest op die van u lijkt. Hierna komt u op de configuratie pagina, hier kunt u aangeven wat uw wensen zijn omtrent het afdekzeil. Op de product pagina, die daarna komt, kunt u nog veel meer aangeven over uw boot. Denk aan de lengte, breedte, type of merk.
TIP: Wanneer u vragen heeft over de product pagina, ga dan met uw muis over het oranje rondje met vraagteken erin of klik op 'Meer informatie'. Hiernaast het oranje rondje waar je meer informatie kunt zien. vraagteken voor meer informatie

Kies op deze pagina welk type zeiljacht u heeft. Wij hebben ervaring met veel verschillende merken zeiljachten. Denk bijvoorbeeld aan Bavaria, beneteau, Jeanneau, Dehler, Hallberg Rassy, Hanse, Friendship, Dufour, X-Yachts, one off, Wauquiez, Mac Wester Ketch, Gouwzee, Colvic, Tirion, Moody 45, Vancouver 34, Bavaria, Victoire, Nordia, Etap, Feeling, Benneteau, Oceanis en Moody.

Voor al deze zeiljachten hebben wij verschillende types zeil. Bijvoorbeeld ons afdekzeil type Shape X extra space. Een groot voordeel hiervan is het feit dat u hem zelf kunt installeren en hiermee veel kosten bespaard. Natuurlijk kunt u de installatie overlaten aan onze gecertificeerde installateurs. Wij zorgen, samen met deze installateurs, ervoor dat uw dekzeil geheel op maat wordt gemaakt. U kunt het dekzeil al binnen 2 weken op de boot hebben staan!

Wanneer u speciale wensen heeft, neem dan vooral contact met ons op. U kunt ons bellen op 023 521 9692 of u kunt mailen naar info@bootzeil.nl

Wat een heerlijk gevoel van vrijheid heeft u op een open zeilboot. Deze boten zijn bijzonder geschikt voor zowel ervaren zeilers als ook voor mensen die nog niet of nauwelijks met een zeilboot gevaren hebben. Het is genieten op het open water van de wind en de zon. De keuzes aan zeilboten zijn overigens enorm groot en elk type heeft weer zijn eigen karakteristieken. Maar aan het eind van de avond of aan het eind van het seizoen wilt u natuurlijk wel goed beschermd de boot kunnen achterlaten. Heeft u al een goed passend dekzeil hiervoor?

Passend

Bootzeil levert dekzeilen precies op maat. Geen losse fladderende eindjes, geen extra snoeren, draden en bevestigingsmateriaal nodig. Het gaat heel simpel. Ga naar onze site en geef de maten van de boot op. Maak uw keuze in het gewenste materiaal en het dekzeil wordt binnen vijf dagen bij u afgeleverd.

Kuipzeil of over de mast

Bij Bootzeil kunt u een keus maken voor een simpel kuipzeil. Hierbij wordt dus alleen de kuip afgedekt. Kijk hier voor alle specificaties. Maar natuurlijk kunnen we de boot ook geheel afdekken, inclusief liggende mast. Hoe u de maten berekent hiervoor ziet u hier. Denkt u ook aan de gewichtszakjes? Handig en wordt zeker ook aangeraden. Deze kunt u bij de bestelling eenvoudig laten meeleveren.

Twijfels over de kleur?

Heeft u nog twijfels over het gewenste materiaal of de kleur die het beste past? Bestel gewoon even een sample die we u vervolgens toesturen. Dat is dan makkelijk kiezen… Qua kleuren hebben we de keuze uit zwart, grijs, khaki, bordeaux, groen, blauw, ivoor, zilver en antraciet, keuze genoeg.

Zelf doen of laten doen

De keuze is geheel aan u. Uiteraard kunt u zelf het dekzeil installeren op uw boot, een handleiding krijgt u meegeleverd. Maar wilt u liever dat wij dat voor u doen, geen probleem natuurlijk. We hebben zeer ervaren installateurs die op een door u gewenste datum het dekzeil op uw boot komen plaatsen. Handig toch?

Geschikt voor o.a. Randmeer, de Optimist, Centaur, De Vries Lentsch, Jol, Varuna, Polyvalk, Artekno, Saffier, Tirion, Ufo, Monotype.