Hoezen

Kies uw model Hoezen

Meer weten over de hoezen of hoe deze website werkt? Kijk dan hier

In de bovenstaande pagina kunt u verschillende categorie hoezen zien. Kies de categorie waarin u een hoes wilt bestellen. Als u een keuze heeft gemaakt, komt u op de volgende pagina met verschillende producten. Kies hier het product dat u wilt afdekken. Hierna komt u op de productpagina, hier kunt u aangeven wat uw wensen zijn omtrent het afdekzeil. Hier kunt u verschillende dingen aangeven omtrent uw hoes. Denk bijvoorbeeld aan het type doek of zeil of de afwerking van de hoes.
TIP: Wanneer u vragen heeft over de product pagina, ga dan met uw muis over het oranje rondje met vraagteken erin of klik op 'Meer informatie'. Hiernaast het oranje rondje waar je meer informatie kunt zien. vraagteken voor meer informatie

Kies op deze pagina het product wat u wilt afdekken. Wij hebben ervaring met veel verschillende producten om af te dekken. Denk aan jacuzzi's, zwembaden, buitenkeukens, barbecues, Big Green Eggs, tuinmeubelen enz.

Voor al deze hoezen hebben wij een passende hoes. Een groot voordeel van deze hoezen is dat ze geheel op maat zijn. Wij maken deze hoezen met de hand. Wij leveren onze hoezen altijd binnen 5 werkdagen. U kunt kiezen voor verschillende afwerkingen van de hoes, denk bijvoorbeeld aan ogen in de zoom om de hoes goed vast te zetten.

Wanneer u speciale wensen heeft, neem dan vooral contact met ons op. U kunt ons bellen op 023 521 9692 of u kunt mailen naar info@bootzeil.nl