Wie enthousiast is verkoopt zonder te verkopen! ✅

Bootzeil bestaat uit een jong en innovatief team. Eigenaren Colin Groos en Michiel Stokman worden binnen Bootzeil ondersteund door financieel manager Tim Verbeek, e-commerce manager Anouk Pronk, vijf gekwalificeerde installateurs én tot slot, de belangrijkste werknemers, de zeilmakers! Daarnaast faciliteert Bootzeil vele stages. De kennis en ideeën van de studenten zijn als een frisse wind door het bedrijf. Door studenten van verschillende studies aan te nemen, komt er ontzettend veel kennis binnen.

Heeft u interesse in een stage bij Bootzeil? Kijk dan snel onderaan deze pagina voor de openstaande vacatures.

 

Bootzeil is een erkend leerbedrijf

Wij investeren graag in stagiaires. Wij hebben onze organisatie dan ook zo ingericht dat er altijd ruimte is om studenten te helpen met het opdoen van relevante werkervaring en dat zij bij ons optimaal kunnen werken aan hun persoonlijke ontwikkeling. Er zijn maar weinig MKB bedrijven met een volledige en professionele marketing en media afdeling. Bootzeil heeft die wel! Volledig vanaf de grond opgebouwd door gedreven en getalenteerde studenten. 
 
Bootzeil VrijMiBoBootzeil VrijMiBostage

Lijkt je het leuk om onderdeel van ons innovatieve team te zijn? Stuur ons dan een email met je motivatiebrief en je cv naar info@bootzeil.nl,
na ontvangst maken we graag een afspraak met je om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. 
 

Stages:

  • Website ontwikkelaar en designer
  • Communicatie en online marketing
  • Productontwikkelaar
  • App-ontwikkelaar

 Staat jouw stage er niet tussen? Niet getreurd, neem contact met ons op en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.