Bootzeil service

Kies uw model Bootzeil service

Meer weten over de hoezen voor dekzeilen of hoe deze website werkt? Kijk dan hier

Als u uw boot, tuinmeubilair of BBQ wilt bedekken dan heeft u bij Bootzeil de keus uit verschillende materialen en kleuren. Want natuurlijk wilt u de kleur en de keuze van het materiaal even rustig kunnen bekijken én voelen voordat u uw keuze maakt. Bij Bootzeil kunt u heel eenvoudig een staal opvragen. U krijgt deze kosteloos toegestuurd, dat is onze Service met een hoofdletter S.

Weathermax

Zeer luxe, ventilerend, sterk en licht materiaal. Het doek heeft een extreem hoge UV bestendigheid, is kleurecht en heeft een tot wel zes keer betere scheurweerstand in vergelijking tot acryl. Weathermax is ademend en toch waterbestendig. Maar let wel: het is niet waterdicht. Weathermax is te verkrijgen in de kleuren wit, beige, light charcoal, grafiet en navy.

UVX

Dit polyester doek is aan de binnenzijde bedekt met een laagje PVC. Gegarandeerd waterdicht! Belangrijke eigenschap is dat meteen ook dat het doek niet ademt. Zorg er dan ook voor dat de hoes altijd een tikje korter is zodat er voldoende geventileerd kan worden. Het doek is supersterk, zeer licht en verkrijgbaar in één kleur Khaki.

Marina-Classic

Het doek met de meest luxueuze uitstraling, veel gebruikt voor bootkappen en hoezen. Marina-Classic is van acryl geweven doek. Fijn materiaal wat goed verwerkt kan worden. Het doek is geïmpregneerd tegen vuil, vet en olie. Daarnaast is het doek ook nog rot- en schimmelwerend. En in veel kleuren verkrijgbaar: bordeaux, groen, blauw, grijs en zwart.

Endurance+

Ons paradepaardje is door ons speciaal ontwikkeld in samenwerking met Heytex Duitsland voor de beste afdekoplossingen in weer en wind. Super kwalitatief materiaal en veel duurzamer dan polyester of acryl. Het zeil is lichtgrijs waardoor het licht er doorheen komt, het is erg prettig om onder dit zeil te moeten werken. Het doek bestaat uit 7 lagen, is enorm sterk én licht van gewicht.

Mesh Performance

Prachtige luxe gaasdoek. Ideaal voor afdekkingen in de tuin of aanhanger. Het beschermt tegen bladeren, vogel- en kattenpoep en de zon. U kunt er prima mee in de schaduw zitten want het gaasdoek houdt tot wel 86% van de UV tegen. Het materiaal is ademend en kan ook veel wind wegnemen, dus ook ideaal als windscherm. Het doek is niet waterdicht en is verkrijgbaar in drie kleuren: ivoor, zilver en donkergrijs.

Wilt u een sample bestellen, klik dan hier voor meer informatie.

WeatherMax

weathermax

Marina-Classic

Marina-Classic

 

Endurance

endurance-pvc

Mesh Performance

gaasdoek

 

pand-bootzeil


Bij Bootzeil geloven wij in service met een hoofdletter S. We maken het graag makkelijk voor u en waar we kunnen helpen zullen we dat ook zeker niet nalaten. Onze Service vindt u terug in onze reactiesnelheid op uw berichten, de continue aandacht en innovatieve ontwikkeling van de kwaliteit van onze diensten en producten en het feit dat we u van A tot Z kunnen helpen bij het bepalen van het juiste dekzeil voor uw boot of hoes voor uw tuinmeubelen.

We halen het op en brengen het terug

Indien u dit wenst halen wij uw kap of uw tent op voor schoonmaak of andere herstelwerkzaamheden. We kunnen daarin ook nog een stapje verder gaan. Het zeil of de kap kunnen we zelfs van uw boot halen zodat u er geen enkel omkijken naar heeft. Dit doen wij op ieder gewenst moment en adres. Heel simpel een kwestie van afspreken. En na afloop brengen wij het zeil of de kap ook weer terug en kunnen we deze ook weer op uw boot plaatsen. Hoe eenvoudig kan het zijn…

Installatie van uw dekzeil

Onze installateurs helpen u graag met het installeren van uw dekzeil. Wat doen wij, naast het afleveren en plaatsen van uw dekzeil, precies voor u…

- wij passen voor u de stokken of staanders aan

- wij plaatsen extra bevestigingspunten

- wij stellen het zeil (opnieuw) af

- wij dichten gaatjes of scheuren ter plekke.

Of toch liever zelf

Maar natuurlijk kunt u elke mogelijke combi zelf bepalen. U kunt alles zelf brengen, halen en opzetten, geen enkel probleem natuurlijk. Eventueel benodigde handleidingen krijgt u gratis meegeleverd. Uiteindelijk is het zelf doen wel de meest goedkope manier. Maar ook combi’s zijn dus mogelijk; zelf brengen maar wel ervoor kiezen dat wij het zeil afleveren en ook opzetten. Of zelf brengen en dat wij vervolgens de kap met de post retour sturen. Kijk vooral even op onze site om te bepalen wat voor u het beste werkt.

bootzeil-voorkant-pand

tegeltjes


Het bestellen van uw dekzeil, het laten reinigen of impregneren van uw zeilen of tent, het maken van een afspraak voor reparaties of het bestellen van onderdelen; bij Bootzeil gaat dat allemaal heel simpel met een paar muisklikken. En dat alles op de door u gewenste maat.

Unieke werkwijze

Bij ons zijn productie en de logistiek perfect op elkaar afgestemd. Daardoor is het mogelijk om veel keuzes te maken en toch snel een reservering online te kunnen maken. Het maatwerk wordt daarbij versmolten met serieproductie. Waarbij de prijs uiteraard een belangrijk onderdeel is van het hele proces. En deze is echt concurrerend.

Blijven innoveren

Wij luisteren naar onze klanten en de wensen die ze hebben. Deze input gebruiken wij om continue te blijven innoveren en onze dienstverlening aan te passen waar nodig. Dat zorgt ervoor dat we al jarenlang dé grootste leverancier zijn binnen de EU op het gebied van dekzeilen.

6 muisklikken

Bestellen via Bootzeil.nl kost u maar 6 muisklikken.

➢ bezoek bootzeil.nl

➢ maak uw keuze uit de maatproducten

➢ voor de afmetingen in

➢ stel uw product samen

➢ betalen

➢ levering binnen 5 werkdagen

Digitaal maar toch persoonlijk

Natuurlijk is het fijn als een en ander digitaal goed is ingesteld. Dat zorgt voor snelle leveringen voor een goede prijs. Maar het menselijke vinden wij ook zo belangrijk. Daarom bent u altijd van harte welkom in onze werkplaats op de Ingenieur Lelyweg 44 2031 CD Haarlem. Of u kunt ons altijd even bellen via 023 521 96 92. Zonder bandjes of wachtrijen, we nemen gewoon de telefoon voor u op.

Doeken en doeken

Er zijn vele soorten doeken te krijgen via Bootzeil. Denk aan uw dekzeil voor de boot, maar ook hoezen voor tuinmeubilair, voor de BBQ, voor industriële toepassingen en bijvoorbeeld ook zonnedoeken.

bootzeil-kantoor

bootzeil-kantoor


Met zo’n 15 man zijn wij elke dag hard aan het werk om alle dekzeilen en hoezen in de Benelux te leveren. Allemaal op maat, met de hand gemaakt. Door ons innovatieve systeem is het mogelijk om dit op een betaalbare en snelle manier te doen. En daar zijn onze klanten erg blij mee, getuige de vele positieve respons die wij krijgen. We worden dan ook met een 4.65 beoordeeld als uitstekend op Trusted Shops! En daar zijn we best trots op…

Aanbeveling

‘Ik beveel ze iedereen aan die kwaliteit zoekt. Zondag besteld en donderdag al in huis’.

Wij vinden het erg belangrijk om producten van een hoge kwaliteit te leveren én daarbij te zorgen dat we snel kunnen leveren. Binnen Bootzeil blijven we dan ook continue werken aan de innovatie van de producten.

Grondige reiniging

‘Bootzeil reinigt zeer grondig en mooi. Mijn zeil is weer echt als nieuw’.

Uw tent of dekzeil kunt u bij Bootzeil laten reinigen en impregneren. Wij beschikken over een speciaal bassin waar het zeil in geweekt wordt zonder dat het materiaal krimpt. Met de hand wordt het vervolgens nabehandeld, om zo te zorgen voor een vlekkeloze kap.

ShapeX

‘De ShapeX voor sloepen is echt een super makkelijk dekzeil’.

Ons paradepaardje qua materiaal, dat uit verschillende lagen bestaat. Enorm sterk en licht van gewicht. Ideaal om uw boot mee af te schermen, voor zowel zomer als winter. Dit doek wordt voor 80% in onze werkplaats gemaakt, de resterende 20% kunt u op locatie zelf doen (of door onze installateurs laten doen).

Online bestellen eng?

‘Het was even spannend om een zeil op maat via internet te bestellen maar het is echt een eitje. De website is heel overzichtelijk en alles spreekt voor zich. Het zeil is binnen en zit als gegoten. Hier gaan we nog jaren plezier mee hebben’.

Eenvoudig bestellen, op maat leveren, een hoge kwaliteit én betaalbaar; dat zijn voor ons de vier pijlers.

Kijk vooral even op onze site voor al onze mogelijkheden.

quote-bootzeil

bestelling-quote

friesland-quote


Bootzeil is een oerhollands merk. Opgericht in 2007 en inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste leveranciers van maatwerk doeken. En dat wereldwijd. En dat is iets waar wij natuurlijk ontzettend trots op zijn. Vanuit onze werkplaats in de Waarderpolder in Haarlem worden alle doeken op maat gemaakt. Omdat we alle materialen in huis hebben kunnen we snel én betaalbaar leveren, waar ook ter wereld.

Dit kan anders…

Bij het zoeken naar een dekzeil in 2007 kwamen we erachter dat dit best lastig te vinden was. Enorm hoge prijzen én lange levertijden, dat moest goedkoper en sneller kunnen. En dat bleek waar te zijn. In minder dan tien jaar tijd werden wij marktleider in de levering van dekzeilen in de Benelux. Ons onderscheid: de doeken moesten op maat, van de allerbeste materialen, supersnel geleverd en ook nog eens makkelijk te bestellen voor de klant via de site.

Innovatie

We zijn één van de snelstgroeiende bedrijven in Nederland en dat lukt ons door continue te blijven vernieuwen. Door slimmere oplossingen te blijven bedenken waar u van profiteert, zowel in geld als in kwaliteit. Ontwikkeling staat bij ons hoog op onze prioriteitenlijst.

Uitdagingen

Een uitdaging gaan wij zeker niet uit de weg. Door jarenlange ervaring hebben wij inmiddels veel maten kunnen standaardiseren zodat wij razendsnel kunnen leveren. Heeft u afwijkende materialen die een hoes nodig hebben, geef die dan zeker aan ons door. Wij verzekeren u ook hiervoor een vlotte en mooi passende oplossing.

Bestel direct online

Hoe handig is het dat u alle spullen gewoon online, vanuit de luie stoel, bij ons kunt bestellen. Twijfelt u over kleur of materiaal, bestel dan eerst even een kleurensample, net zo makkelijk. En nadat u uw wensen via onze site heeft aangegeven zorgen wij ervoor dat u binnen vijf werkdagen uw gewenste doek in huis heeft. Komt u toch liever zelf even langs dan bent u uiteraard van harte welkom op een van onze verkooppunten. Ons centrale verkoopkantoor is gevestigd in Haarlem, aan de Ir. Lelyweg 44. Maar op meerdere plekken in Nederland kunt u informatie krijgen, uw doeken bestellen, brengen of halen. Deze verkooppunten zijn te vinden in Amsterdam, Leiden, Loosdrecht, Friesland en Zeeland. Kijk hier voor alle contactgegevens.

Even wat cijfers

30.000 dekzeilen voor boten

35.000 tuinhoezen

5.000 industriehoezen

4.000 zonnedoeken

3.000 BBQ hoezen

1.300 maatkussens

8 patenten

40 nieuwe producten per jaar

 

bootzeil-pand

is-dit-een-grap-tegeltje