Niets zo ellendig als een natte, plakkende broek als u aan het fietsen bent en een onverwachte regenbui op uw hoofd krijgt. Regenkleding heeft niet iedereen standaard bij zich en zo’n poncho moet je maar aan willen doen. En erg charmant zijn deze nou ook weer niet. Bij Bootzeil hebben we daar nu een goede oplossing voor, de EndlessDutchSummer. Niet alleen maar geschikt voor de zomer, maar voor elk buitje het hele jaar door.

Snel en makkelijk

De EndlessDutchSummer is een universeel beenkleed die op elke fiets past. Hij zit opgerold op het stuur, klaar om te gebruiken als het nodig is. U hoeft daarvoor geen bevestigingspunten op de fiets te plaatsen. Het materiaal is heerlijk warm aan de binnenzijde door een bonte voering. De buitenzijde is gemaakt van zeer duurzaam zwart Endurance+ doek. Beter materiaal is niet te vinden. Het is lichtgewicht PVC en bestaat uit maar liefst 7 lagen. Duurzamer dan polyester of acryl. Het kleed is volledig waterdicht en heel eenvoudig te monteren. Binnen 7 seconden is hij uitgerold voor gebruik, erg handig met een elastiek aan de achterzijde. Het beenkleed geeft veel bewegingsvrijheid en hoera, geen natte benen meer tijdens het fietsen.

Bestellen

Via onze site kunt u het beenkleed eenvoudig bestellen. Klik hier en u heeft ‘m binnen een paar dagen binnen. Van hetzelfde materiaal hebben we overigens ook dekkleden voor uw scooter, ook handig!

fiets-been-regenkleed

beenkleed-fiets