De scooter is ideaal om snel door het verkeer te bewegen. Lekker met de wind door de haren en geen gedoe met parkeren. Maar wat kan het ook koud zijn op de scooter. Daar kleedt u zich dan natuurlijk ook op. Wanten aan, dikke jas, maar die benen. Die blijven toch koud. Daarvoor is er een ideale oplossing. Een beenhoes die de benen warm én droog houdt tijdens het rijden. Echt Italiaans design in Nederland gemaakt.

Past altijd

Het beenkleed van Prediletto past op elke scooter en is aerodynamisch met een heerlijke warme binnenvoering. Ook handig om het zadel droog te houden, het is namelijk geheel waterdicht en makkelijk te monteren door middel van een band aan de achterzijde. Het is niet nodig om bevestigingspunten op de scooter te plaatsen. Hij is trouwens ook prima bruikbaar op de MP3 driewieler motorscooters en scootmobiel. Opbergen is ook geen probleem, hij past perfect in de buddyseat.

Warm en zacht

Superzacht leer aan de buitenzijde en een warme voering aan de binnenzijde. Alleen de beste materialen worden gebruikt voor dit dekkleed. Er zijn wel zes diverse kleuren te krijgen zodat het dekkleed altijd mooi past bij uw scooter.

Safety lock

Hoe zonde zou het zijn als de hoes gestolen wordt. Het Prediletto beenkleed kan ook voorzien worden van een cijferslot, wel zo handig en veilig! En zo kunt u deze met een gerust hart bij uw scooter achterlaten.

Bestellen

Via onze site is het beenkleed te bestellen. Maak u keuze uit de kleuren (van zwart, ivoor, olijfgrijs tot chocoladebruin) en geef aan of u wel of geen slot wilt hebben en bestel. Binnen vijf werkdagen heeft u uw beenkleed in huis.

scooter-beenkleed

beenkleed-scooter