Wat is het toch heerlijk om op de scooter rond te rijden. Alle vrijheid, wind door de haren en je rijdt overal zo naar toe. Minder natuurlijk als het erg koud is of als het regent. En daar hebben wij, van Bootzeil, nu de perfecte oplossing voor gevonden. De beenhoes Gonna Lunga of Turino van Prediletto… Klinkt Italiaans maar is Made in Holland!

Warm en zacht

Het beenkleed van Prediletto is gemaakt van echt superzacht en hoge kwaliteit leer en heeft aan de binnenzijde een bonte voering. Heerlijk zacht en warm dus aan uw benen. Precies goed voor het koude en natte winterweer. We hebben diverse kleuren zodat het altijd mooi past bij uw scooter. En doordat we verschillende combinaties kunnen maken, heeft u een unieke hoes. En uiteraard is dit, naar Italiaans design ontworpen, universele beenkleed volledig waterdicht en makkelijk te monteren door middel van een band. 

Safety lock

Hoe zonde zou het zijn als de hoes gestolen wordt. Het Prediletto beenkleed kan ook voorzien worden van een cijferslot, wel zo handig en veilig! En als u het beenkleed niet nodig heeft, dan bergt u ‘m gewoon op in de buddy. Door het lichtgewicht materiaal past dit altijd.

Bestellen

Via onze site is het beenkleed te bestellen. Maak uw keuze uit de kleuren en wel of geen slot en bestel. Binnen vijf werkdagen heeft u uw beenkleed in huis.

De voordelen op een rijtje

  • waterdicht
  • flappert niet
  • warme binnenvoering
  • dekt gehele zadel af
  • universeel

 

safety lock